Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Jurnalist din Alba Iulia agresat pe șantierul de la APA CTTA. A încercat să filmeze lucrările care au neliniștit jumătate din locuitorii județului


Publicat

IMG_3379Un jurnalist din Alba a fost agresat, fizic și verbal, marți dimineața în timp ce încerca să filmeze lucrările care se execută la rețeaua de apă, subtraversarea râului Mureș. Fără explicații, șeful de șantier, care nu s-a prezentat, i-a spus că nu are voie să filmeze. După ce jurnalistul i-a explicat că șantierul trebuie îngrădit pentru că nu își dă seama unde începe, bărbatul a chemat doi muncitori alături de care l-au împins și l-au agresat pe jurnalist.

UPDATE 1: SC APA CTTA SA ALBA a transmis, marţi după-amiaza, următoarele precizări:

“Apa CTTA SA ALBA se vede nevoită să facă unele precizări cu privire la informaţiile apărute în presă referitoare la incidentul care a avut loc în data de 19.04.2016, în şantierul unde se execută lucrarea” Subtraversarea Râului Mureş cu conducte magistrale de apă”:

– comunicatele de presă cu privire la aceste lucrări au fost trimise vineri 15.04.2016 şi publicate în ediţiile de sâmbaătaă, 16.04.2016 şi luni, 18.04.2016 ale ziarului Unirea, cât şi pe site-ul societăţii noastre, înştiinţând, de asemenea, Direcţia de Sănătate Publică Alba şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

– societatea noastră regretă acest incident care umbreşte o lucrare şi o realizare de această anvergură, precizând că altercaţia a avut loc între reporter şi angajaţii firmei BREXXON DDS SA, care execută această lucrare, iar muncitorii şi toată conducerea noastră era preocupată doar de buna realizare şi ducerea la bun sfârşit a lucrărilor de racordare între conducta nouă şi cea veche, neavând nicio legătură cu acest incident şi nu se vede răspunzatoare faţă de acesta. De asemenea, d-lui reporter i-a fost precizat la faţa locului faptul că nu e vorba de un angajat al nostru, cu toate acestea dânsul, în primul articol publicat, a precizat că incidentul a avut loc cu un angajat al SC APA CTTA SA, ceea ce nu este adevărat”.

UPDATE: Potrivit vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman, bărbatul care l-a agresat pe jurnalist se numește Florea și este diriginte de șantier la firma CALA SA. din Târgu Mureș, societate care se ocupă de executarea lucrărilor de subtraversare a râului Mureș.

APA CTTA a anunțat abia luni după ora 20.00 că mai multe localități din județul Alba vor rămâne fără apă începând din noaptea din care s-a făcut anunțul. Pentru a vedea despre ce este vorba și a purta o discuție cu directorii de la APA CTTA, care se aflau pe șantierul de lângă podul de la Partoș, Cătălin Cădan, un jurnalist din Alba Iulia s-a deplasat la fața locului. Discuția civilizată la care se aștepta s-a transformat într-un scandal lăsat cu agresiuni fizice și verbale.

Cătălin Cădan a încercat să filmeze lucrările care se execută și care două zile lasă o bună parte din județul Alba fără apă potabilă. În momentul în care a fost văzut, un bărbat i-a interzis să filmeze pe motiv că se află în zona de șantier. Cătălin i-a explicat că se află pe domeniul public având în vedere că terenul nu este îngrădit și a încercat să coboare spre zona unde se făceau lucrări pentru a vorbi cu directorii de la APA CTTA care se aflau la fața locului.

IMG_3370Văzând că nu îi sunt ascultate ordinele, șeful de șantier a chemat încă doi muncitori alături de care l-au agresat nu doar verbal, ci și fizic, ba chiar i s-a luat și telefonul, pe care cu greu a reușit să îl recupereze.

Urmele agresiunii sunt cât se poate de vizibile, având lovituri în zona capului și hainele pline de noroi din cauza căzăturii.

Reamintim că motivul pentru care Cătălin Cădan s-a deplasat în zona în care se execută lucrări este pentru a cere explicații despre slaba comunicare a celor de la APA CTTA care au anunțat că mai multe localități vor rămâne fără apă potabilă cu doar câteva ore înainte ca acest lucru să se și întâmple.

Vezi și  Apa CTTA întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe localităţi din Alba, de LUNI NOAPTEA, pentru 48 de ore. Se cuplează noua aducţiune de subtraversare a râului Mureş

APA CTTA nu a făcut public acest anunț decât luni seara, asta în condițiile în care apa era sistată începând cu ora 00.00, lucru care a creat panică în tot județul Alba.

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

23 Comentarii

23 Comments

 1. Iceicebaby

  marți, 19.04.2016 at 12:22

  Seful de santier i-a spus frumos, de 3 ori ca nu are voie sa intre in santier. Trebuia sa filmeze de pe dig. Jurnalistul si-a cam cautat-o! Din cate am inteles seful de santier este ranit la mana dupa ce jurnalistul l-ar fi trantit la pamant.

 2. comsa

  marți, 19.04.2016 at 12:57

  f bine, si-a cautato cu lumanarea

 3. florin

  marți, 19.04.2016 at 13:04

  Daca se numește Florea și este diriginte de șantier la firma CALA SA. din Târgu Mureș, societate care se ocupă de executarea lucrărilor de subtraversare a râului Mureș, de ce ati scris in titlu muncitori de la APA CTTA ?

 4. parere

  marți, 19.04.2016 at 13:16

  Eu nu vad decat doua situatii
  1.-ori agresorii erau/sant ****** congenital
  sau
  2.-au ceva de ascuns. Daca ne gandim la suma uriasa cheltuita pentru acest obiectiv poate ar fi cazul sa luam in considerare si acest al doilea aspect.

  • Andrei

   marți, 19.04.2016 at 14:11

   Nu e vorba de ascuns. E vorba de siguranta nu poti intra pe un santier fara echipament de protectie si fara sa ti se fi facut instructajul de siguranta, chiar daca aceste e pe domeniul public.

   • serios?

    marți, 19.04.2016 at 15:15

    auzi la ei …siguranta. Deci daca nu respecti „procedurile de siguranta” ( nu stiu ce masuri de siguranta trebuiau luate acolo) menite sa te protejeze, iei o mama de bataie ca sa intelegi cat de periculos este acolo. Deci….daca nu patesti nimic de la nerespectarea „masurilor de siguranta” au ei grija sa patesti mai rau…….

    Energia cu care unii postaci au sarit sa apare huliganii de santier imi intareste ideea ca ceva este putred acolo. Din pacate insa, multi dintre ziaristii din Alba Iulia nu au coloana vertebrala si nu vor investiga in amanunt problema. Iar de „institutiile statului”…ce sa zic….ele nici nu exista

    • Andrei

     marți, 19.04.2016 at 20:04

     Si tu in locul sefului de santier ce ai fi facut? (Daca se accidenta tu raspundeai pentru ca i-ai permis accesul). Si ce descoperire crezi ca facea daca filma mai de aproape niste tevi intr-o groapa?

 5. Cucu

  marți, 19.04.2016 at 13:43

  Bine ți-o facut te-o rugat omu de 2-3 ori frumos sa pleci da tu nu ca ești șmecher si nu este gard

 6. Raul

  marți, 19.04.2016 at 14:06

  Ce firmă e de batai sau de forat ? Cer demisia la directorul Lazar de la Apa CTTA si de ce nu si alui Dumitrel ! Dosar penal pentru batausi!

  • Adevarul

   marți, 19.04.2016 at 14:22

   Să stie toată lumea, directori de la apa ctta sa alba sunt pusi politic cu salari foarte mari si grade de rudenie.
   Un ex simplu nevasta lui dumitrel lucra la apa la resurse umane, cine hotareste pretul apei ? Dumitrel casa fie salari mari lor si la rudele lor . Toata mafia din alba r condusa de CJA si Primar ! 100% Adevărat !

  • Loredana

   marți, 19.04.2016 at 14:43

   Domnul „batausi” nu lucreaza la APA CTTA!

   • Budacu

    marți, 19.04.2016 at 16:08

    Trebuie urgent directori de la apa ctta să isi dea demisia!
    Au salarii prea mari si nu-s alesi corect la conducere , batausi pe moment trebuia trimisi acasă !

 7. RAISA

  marți, 19.04.2016 at 14:44

  **** SI **** LA CCT APA CANAL!!!CALCA IN PICIOARE DREPTURILE OAMENILOR LA APA SI INFORMARE!

 8. ion

  marți, 19.04.2016 at 15:21

  le cerem public celor de la CTTA Alba sa comunice tariful platiti de Kronospan pe apa consumata,vorbim de acel contract de 100 mii m3/luna publicat pe site-ul Kronospan in care in anexa datata 2008 este trecut un pret de 0,51 lei cu TVA in timp ce tariful pentru consumatori industriali publicat de CTTA este 3,01 lei/mc fara TVA.

 9. Drăghici

  marți, 19.04.2016 at 16:15

  Cei ce le ia apărarea la bătăuși lucra la APA , o firmă serioasă in prima secunda iesea sa facă declarati si sa ceara scuze pentru incident si pentru proasta calitate a apei si pretul mare si nu in ultim rând salarile nesimțite.

 10. eu

  marți, 19.04.2016 at 17:17

  Jurnalistul a avut dreptate … in primul rand o lucrare trebuie ingradita si semnalizata corespunzator … in al 2-lea rand trebuie sa porti echipament de protectie cand intri in perimetrul ingradit … din pozele postate si filmulet vad ca doar dirigintele de santier si inca o persoana poarta casca de protectie … restul persoanelor fara casca de protectie … Protectia Muncii de ce nu se sesizeaza si sa verifice ???

 11. Nicu

  marți, 19.04.2016 at 17:43

  Eu va propun sa incepeti o ancheta cat se poate de serioasa pe acest subiect si va garantez ca o sa ramaneti mirati cum se stabileste totul in acest SRL al primarului *****. Si extindeti ancheta si la Sebes sa vedeti gradul de rudenie dintre seful din Sebes de la CTTA si primarul ***** Toul e politic, iar noi trebuie sa le platim chefuri, mese organizate, chermeze si alte mofturi! Oameni fara caracter dar cu foarte mult tupeu si sustinere politica din plin.

 12. MATARIKI

  marți, 19.04.2016 at 19:29

  E REGRETABIL ACEST ABUZ [,CA IN JUNGLA] MAI ALES CA ERAU DE FATA SI DIRECTORI DE LA CTTA-APA CANAL SI N-AU INTERVENIT[CA EI SUNT BENEFICIARII LUCRARII] SA PERMITA ACESTUI REPREZENTANT AL PRESEI SA NE INFORMEZE DESPRE AC. LUCRARE URIASA CARE SE FACE PE BANI EUROPENI.===SIGUR S-AU INCASAT LA INCEPUTUL LUCRARII BANII PREVAZUTI PTR. -ORGANIZARE DE SANTIER===DE CE NU S-A IMPREJMUIT SANTIERUL???DE CE BENEFICIARUL==DIRIGINTELE DE SANTIER==A ACCEPTAT LA PLATA AC. ORGANIZARE DE SANTIER[care trebuyia sa aibe o documentatie scrisa si desenata/]ASTA-I CULPA PTR. CARE ACEST REPORTER VA POATE ACTIONA IN INSTANTA SI VA CISTIGA.E CERT CA DIRECTORUL DE LA CTTA-APA CANAL=========URGENT SA DIMISIONEZE SAU DESTITUIT DE C.P.J ALBA====DAR CULPA CEA MARE E CA DESCONSIDERA MII DE ABONATI LASINDU-I FARA APA[ptr. ca ei lucreaza fara cap]populatia trebuia sa fie anuntata cu cel putin 72 de ore inainte.Rugam reporterii sa filmeze si modul cum sunt intretinute caminele stradale cu apa in ele ,vanele ruginite,inundate de nu poti opri apa numai pe strada respectiva cind apare o defectiune si ei opres apa in tot orasul.Verificati si unde sunt valorificate,cine ia banii pe retelele dezafectate ,duse la fier vechi,inclusiv robinetii vana[e vorba de mii de tone de fier vechi]Sa mai vorbim de calitatea apei,sau pretul exagerat ptr unMCplatit de cetateni>?Speram ca se sesizeaza si protectia consumatorului,iar un supra control EXTERN v-a verifica de ce si cum nici-un control n-a gasit nimic putred.in ac. soc.

 13. hamsa

  miercuri, 20.04.2016 at 10:24

  Daca d-l Iosif Florea este sef de santier, cred ca ii trebuie o turma de oi sau o are pe santier … Catalin ai tot dreptul sa il chemi in instanta , un badaran..Se vor mai termina oare lucrarile , numai prostii fac , niste incompetenti..

 14. gina

  miercuri, 20.04.2016 at 10:28

  Doamne, cata imbecilitate. In primul rand din titlu se vede ca ziaristul incearca sa dezinformeze, cum ca n-ar fi fost anuntul facut din timp ca nu pot dormi locuitorii a jumate din judet ca se opreste apa. Anuntul s-a facut din 16.04. Apoi acolo se lucreaza de cateva luni si n-au fost interesati sa vada ce se intampla. Au crezut ca azi e vorba de moaste si se da ceva . Rusine Alba24!

 15. .

  miercuri, 20.04.2016 at 15:07

  Un angajat al firmei X il bate pe un reporter. Unde s-a ajuns? La cereri de demisii pana la Iohannis, bagati toti intr-o oala de infractori si corupti, plangeri despre calitatea apei IN TIMPUL LUCRARILOR… Mai oameni buni, sunteti normali la cap?

 16. HAMSA

  miercuri, 20.04.2016 at 15:48

  Vezi Gino , ca esti dezinformata acolo se lucreaza de ani, nu de cateva luni, si cei de la Brexxon , fac treaba asa cum o fac peste tot , numai unul si unul ,incepand cu D-l Boca.

 17. gigi

  marți, 06.09.2016 at 07:02

  nenea Iosif Florea de la fosta CALA S.A. nu e diriginte de santier , deoarece nu are studii tehnice.e doar un lacatus mecanic ,care stie sa urle , tehnic ii praf dar stie mâna prostii. care ii țineți apărarea dumnealui sunteti niste vite. un santier trebuie îngrădit , delimitat, puse plăcute de semnalizare si plus domnul jurnalist de afla pe domeniu public atata timp cât nu era o delimitare clară. eu as cere si demisia celor de la isc si corpului de control de la itm 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Altex România angajează peste 1.000 de persoane. Plan de extindere și modernizare la nivel național

Publicat

altex

Altex România va angaja în viitorul apropiat peste 1.000 de persoane. Procesul de angajare face parte dintr-un plan mai mare al retailerului electro-IT pentru modernizarea și extinderea rețelei de magazine la nivel național. 

Potrivit wallstreet.ro, pozițiile deschise pentru angajare sunt disponibile în toate magazinele din țară, dar și în centrele logistice, precum: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare.

Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial, citat de wallstreet.ro.

Compania oferă noilor angajați cursuri de perfecționare pe vânzări, consultanță conercială, dar și bonusuri de performanță.

sursă: wallstreet.ro.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Avertizări meteo de furtuni în Alba și alte județe din țară, până sâmbătă. Ploi torențiale, vijelii, grindină

Publicat

Meteorologii au emis noi avertizări de vreme rea valabile în Alba și în alte zone din țară, până sâmbătă. Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Joi și vineri, sunt condiții de caniculă.

Joi și vineri, indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități pe arii restrânse, în zonele de câmpie și podiș.

COD GALBEN  de joi, 2 iulie, ora 15.00 până vineri, 3 iulie, ora 6.00

În Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și în vestul Carpaților Meridionali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

COD PORTOCALIU: de joi, 2 iulie, ora 18:00 până vineri, 3 iulie, ora 6.00

În județele Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Caraș Severin, precum și în zona de munte a județelor Hunedoara, Alba și Cluj vor fi intervale cu intensificări puternice ale vântului (rafale de 80…90 km/h), vijelii, frecvente descărcări electrice și grindină. Pe arii restrânse vor fi averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 35…60 l/mp.

COD GALBEN: de vineri, 3 iulie, ora 6.00 până sâmbătă, 4 iulie, ora 10.00

În intervalul menționat, în vestul, centrul, nordul țării și în zona de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și în următoarele zile îndeosebi în vestul, sud-vestul, centrul și nordul teritoriului.

sursă: meteoromania.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Începe weekend-ul la Alba Iulia Music and Film Festival 2020. Trei zile dedicate filmului și muzicii. PROGRAM

Publicat

Atmosfera de festival revine în cetatea Alba Carolina odată cu debutul, vineri, 3 iulie, a celei de-a VIII-a ediții a Alba Iulia Music & Film Festival (AIMFF). Trei zile dedicate filmului, muzicii și întâlnirilor dintre artiști și public își propun să reanime viața culturală a orașului.

Grădina Cetății este primul spațiu ce va prinde viață, odată cu lăsarea serii. Fie că va alege să participe la un inedit treasure hunt sau să interacționeze cu realitatea augmentată, publicul este așteptat aici încă de la ora 18:00. Above and Beyond, expoziția tinerei artiste new media Andra Purtea, invită la o o experiență interactivă, mulțumită tehnologiei ca extensie a artei tradiționale. Portretele a căror poveste se dezvăluie prin scanarea cu o aplicație de pe telefon vor rămâne în spațiul cetății pe toată perioada festivalului.

Odată cu lăsarea serii, spectatorului vor avea misiunea dificilă de a opta între unul dintre cele mai apreciate, la nivel internațional, filme de animație din 2019 – Călătoria fantastică a Maronei (r. Anca Damian), o reîntâlnire cu geniul lui Pedro Almodóvar în semi-biograficul Durere și glorie sau o experiență islandeză unică în Ținutul (r. Grímur Hákonarson). Muzica va fi prezentă atât live, în Concert în 4 al Adei Milea din deschiderea oficială a festivalului, cât și pe ecran, la proiecția Rocketman (r. Dexter Fletcher).

Sâmbătă, 4 iulie, încălzirea pentru o nouă seară plină de evenimente se face alături de echipa filmului Urma: Dorian Boguță, actor cu zeci de filme în portofoliu dar aflat, acum, pentru prima dată, în postura de regizor al unui lungmetraj, Irina Rădulescu, la debutul ei în film și producătorul Oana Giurgiu sunt prezenți, de la ora 18:00, în Grădina Cetății, pentru a se întâlni cu publicul. Filmul va putea fi văzut, de la ora 21:45, în Piața Vestică.

Un alt invitat special al zilei de sâmbătă este actorul Radu Botar, pe care îl regăsim în distribuția filmului Cardinalul (r. Nicolae Mărgineanu).

Ce a însemnat să joace rolul cardinalului Iuliu Hossu în pelicula filmată și în Alba Iulia, vom afla la finalul proiecție, chiar de la actor, în Piața Cetății.

De neratat prezența în cetate a Cobzality, un proiect electro – world music inspirat de folclorul autentic românesc, de la ora 21:00.

Două documentare sunt printre atracțiile serii de duminică, 5 iulie. Regizorii Lucian Mircu, Mircea Gherase l-au urmărit pe alpinistul Horia Colibășanu timp de 3 ani pentru a realiza Superhombre, prezentat, în premieră, la Alba Iulia, de la 21:45. De pe vârfurile din Himalaya coborâm în realitatea românească și ne reevaluăm ca societate în Colectiv (r. Alexandru Nanau), primul documentar românesc selectat la Festivalul de la Veneția, spune povestea primului an de după tragicul incendiu din clubul omonim, în urma căruia și-au pierdut viața 64 de tineri. Filmul poate fi urmărit de la 21:45, în Piața Cetății.

Pentru cei care vor să încheie festivalul într-o altă epocă, cine-concertul Der Golem asigură o călătorie imaginară direct în secolul XVI, pentru a descoperi povestea rabinului ce își salvează comunitatea cu ajutorul magiei. Danaga va crea live coloana sonoră a filmului produs, acum un secol, de Carl Boese și Paul Wegener.

Pentru ca bucuria regăsirii filmelor și muzicii live de calitate să poată fi trăită în deplină siguranță, organizatorii au elaborat un set de reguli, adaptate actualului context și elaborate împreună cu autoritățile. Accesul în spațiile dedicate evenimentelor va fi permis cu 2 ore înainte de ora stabilită în program. Toți spectatorii sunt rugați să ajungă din timp pentru a putea trece prin triajul observațional necesar accesului. Spectatorii sunt rugați să păstreze distanța socială inclusiv pe perioada proiecțiilor și să consume doar băuturi și alimente sigilate. Purtarea măștii este obligatorie.

PROGRAM

Vineri, 3 iulie

Piața Cetății – DESCHIDERE OFICIALĂ

21:00- Concert în 4 cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristi Rigman
21:45- FILM: Călătoria fantastică a Maronei, 2019, România, Regia: Anca Damian/92 min

Piața Vestică

21:45- FILM: Durere și glorie/Dolor y Gloria, 2019, Spania, Regia: Pedro Almodóvar/108 min

Esplanada Obeliscului

21:45- FILM: Ținutul/ The County, 2019, Islanda, Regia: Grímur Hákonarson/92 min

Grădina Cetății

18:00- Treasure hunt
18:00- ABOVE AND BEYOND by Andra Purdea, expoziție interactivă cu lucrări create în realitatea augmentată
21:45- FILM: Rocketman, 2019, SUA Regia: Dexter Fletcher/121 min

Sâmbătă, 4 iulie

Piața Cetății

21:00- CONCERT Cobzality
21:45- FILM Cardinalul, 2019, România, Regia: Nicolae Mărgineanu/ 95 min
Proiecție specială în prezența actorului Radu Botar

Piața Vestică

21:45- FILM: Urma, 2020, România, Regia: Dorian Boguță/ 105 min
Invitați speciali: regizorul Dorian Buguță, producătorul Oana Giurgiu și actrița Irina Rădulescu

Esplanada Obeliscului

21:45- FILM: Parazit/ Parasite, 2019, Coreea de Sud, Regia: Bong Joon Ho/ 132 min

Grădina Cetății (Aleea Sf. Capistrano)

16:00- Music & Film Quiz (concurs tip Trivia)
16:00- ABOVE AND BEYOND by Andra Purdea, expoziție interactivă
18:00 Întâlnire cu publicul:  echipa filmului Urma
21:45- FILM: Liam Galagher: As it Was, 2019, SUA, Regia: Gavin Fitzgerald, Charlie Lightening / 85 min

Duminică, 5 iulie

Piața Cetății

21:45- FILM: Colectiv, 2019, România, Regia: Alexander Nanau/ 109 min

Piața Vestică

21:45- FILM: Superhombre, 2019, România, Regia: Mircea Gherase, Lucian Mircu/ 69 min

Esplanada Obeliscului

21:45- CINE-CONCERT Der Golem, accompaniment live Danaga, Der Golem, wie er in die Welt kam, 1920, Germania, Regia: Carl Boese, Paul Wegener

Grădina Cetății

16:00- Music & Film Quiz
16:00- ABOVE AND BEYOND by Andra Purdea, expoziție interactivă 18:00 RECITAL:  trupa ex:hale
21:45- FILM: Yesterday, 2019, SUA, Regia: Danny Boyle/ 116 min

Alba Iulia Music & Film Festival este prezentat de TIFF, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană (AFCU) și a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Un bărbat din Turda, care a plecat spre Sibiu, a DISPĂRUT. Poliția și familia îl caută

Publicat

Un bărbat din Turda, care a plecat înspre Sibiu, a fost dat dispărut de familie. Poliția îl caută. 

Potrivit polițiștilor, Deac Ilie Viorel în data de 1 iulie 2020, l a plecat de la domiciliul său din municipiul Turda spre Sibiu și nu a mai revenit până la data sesizării.

Semnalmente : 1,85 m, 80 kg, ochi căprui, păr negru tuns scurt, fața ovală, 2 cicatrici în partea occipitală a capului.

Îmbrăcăminte: cămașă albă în carouri cu mânecă scurtă, pantaloni tip blue jeans culoare vișiniu, pantofi maro.

Dacă aveți informații sau l-ați văzut pe bărbat sunați la numărul de urgență 112.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate