Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO VIDEO: Lucrări pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia. Circulația, deviată pe 2 benzi. Dispar parcările din fața magazinelor

Publicat

Au început lucrările pe o nouă porțiune de drum din cadrul proiectului de mobilitate de pe lotul 2, pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia. 

Este vorba despre porțiunea dintre intersecția de la piața din Cetate și intersecția de la Mercur.

Circulația a fost deviată pe 2 benzi, de la 4. De remarcat că, potrivit proiectului, dispar parcările publice din fața magazinelor.

Nu este clar în ce măsură primăria a măsurat impactul asupra afacerilor locale, din zonele afectate de dispariția parcărilor.

Lucrarea este executată de PORR Construct, iar valoarea contractului este de 29.066.757 lei, fără TVA.

MODIFICĂRI în trafic pe bulevardele din Alba Iulia, după noile lucrări de infrastructură. TOATE parcările publice din zonă DISPAR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Dumitrescu Bogdan

    luni, 20.03.2023 at 15:27

    Sa desfiintezi parcari stradale intr-un oras care sufera deja de o lipsa cronica de locuri de parcare mi se pare o nebunie curata! Si asta in conditiile in care autoritatile locale nu au oferit alternativa cum ar fi parcari supraetajate sau subterane in zonele adiacente respectivelor bulevarde. Cat despre comerciantii din zona…cui ii pasa daca au de suferit si poate isi vor inchide afacerile?! Nu-i nimic! O sa facem cumparaturi „smart” de la hipermarketurile multinationalelor din zona stadionului sau din noul mall din cartierul Ampoi

  2. MARIUS

    luni, 20.03.2023 at 15:46

    Foarte bine , să dispară parcările de pe carosabil , drumul este de circulat nu de staționat . plătim toți taxe și impozite și toți trebuie să circule , și giratoriu trebuie să dispară , să vedeți după ce se gată lucrările că nu o să mai fie aglomerație , la muncă mergeți și voi cu autobuzul nu mai folosiți mașina pentru 1-8 km . mașinile sunt pentru drumeți nu pentru puturoși care le este lene să meargă pe jos 50 metri !!! ar trebuii carburanți să fie la 20 lei/litru și redus la 5 lei la tractoare , salvare , tiruri și autobuze.

  3. facsimil

    luni, 20.03.2023 at 17:31

    mai bine să dispară pensiile speciale nu locurile de parcare.

  4. DUMITREAN IOAN

    luni, 20.03.2023 at 18:10

    lucrarile se defasoara intr-un ritm ametitor,romaneste!

  5. dolfi

    marți, 21.03.2023 at 06:55

    Vai de mine! dispar locurile de depozitat rable „recent aduse din Germania”- cazane care ne polueaza aerul.
    Penru ca niste nesimtiti sufera de lene in a circula pe cele doua picioare, nesimtiti care considera in mintea lor scurta ca masina le ridica statusul. e plin orasul de ei… ca gura casca aia ce se bantuie prin magazine doar sa se… uite.
    Unii nu au doar o rabla ci cate una pentru toti membri familiei si au pretentia sa le tina toate sub geamul apartamentului.
    Daca au mai mult de 2km de „umblat” se inghesuie in rable si ne imput noua aerul.
    Cat despre cei care s-au mutat la mama naibii in camp si urla cum ca lor le e necesara rabla. de ce nu veniti bai gibonilor cate 2 macar in rabla?
    ca va vad dimineata fetele incruntate singuri in cate-o rabla. Mai si bruscati volanu si acceleratia. Voi v-ati mutat la mama naibii unde nu e nimic – magazin, cresa, gradinita, scoala, dispensar – dar aveti acuma nesimtirea sa va inghesuiti in trafic si sa poluati aerul orasului de care ati fugit?
    Eu v-as pune interdictie ba la rable, sa va vina mintea la cap, egoisti fara minte de care si-au batut politicienii joc.

    In prostia multora masina e un lux. Nu e ba, e doar un MIJLOC DE TRANSPORT. De care voi abuzati. Atat sunteti de distrusi incat nicni nu mai vedeti pietonii pe treceri. habar n-aveti bai ca in apropierea intersectiilor si a trecerilor pentru pietoni se reduce viteza pana la evitarea oricarui potential pericol. Voi accelerati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax