Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Macheta unui avion Mig Lancer, în curtea Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a trecut de curând în subordinea Statului Major al Forțelor Aeriene. Pentru a marca această schimbare din punct de vedere administrativ, în curtea instituţiei s-a amplasată o machetă a unui avion Mig Lancer.

În curtea Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia se lucrează la montarea unei machete a unui avion de vânătoare Mig Lancer, în contextul în care din acest an instituţia de învăţământ trece din subordinea Statului Major al Forţelor Terestre, în cea a Statului Major al Forţelor Aeriene, în cadrul MApN.

Instituţia de învăţământ îşi păstrează profilul militar, în filiera vocaţională, specializarea Matematică-Informatică, însă elevii vor avea epoleţi de culoare bleumarin, în loc de cei roşii, aferenţi forţelor terestre şi vor avea acces la cursuri de pilotaj.

VEZI: Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia trece la FORŢELE AERIENE. Cursuri de pilotaj și epoleți bleumarin pentru elevi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax