Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Maşini tunate şi fete frumoase, la „Night Shadows Tuning Show” de la Alba Mall

Publicat


Centrul comercial Alba Mall s-a transformat, în week-end, în paradisul bărbaţilor. Cea de-a doua ediţie a „Night Shadows Tuning Show” a adus la Alba Iulia 40 de maşini personalizate, accesorizate cu câte o tânără şi frumoasă domnişoară. Până duminică, pasionaţii de tuning auto au ocazia să admire cele mai îndrăzneţe şi interesante maşini, venite din toate colţurile tării.

„Night Shadows Tuning Show” a reunit la Alba Iulia 40 de maşini sosite de la Sfântu Gheorghe, Hunedoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Turda, Bucureşti, Târgu Mureş, Braşov, Cugir, Timişoara, dar şi din Alba Iulia, care mai de care mai upgradate, în aşa fel încât să nu poată trece neobservate. Jante cromate, geamuri fumurii sau tapiţerie de piele sunt doar câteva dintre îmbunătăţirile pe care proprietarii le-au adus maşinilor.
„Prin acest eveniment, dorim promovarea tuningului în România, este o expoziţie prin care lumea să cunoască ce înseamnă tuningul şi să fie văzut cu alţi ochii. Noi suntem iubitori de maşini, la asta se referă tuningul, la dragul de a lucra la o maşină, de a face modificări, de a o personaliza. Eu apreciez foarte mult tuningul pe maşini mai vechi, din care poţi să scoţi ceva deosebit. Este o chestie de originalitate şi de calitate, pentru că poţi avea idei, dar trebuie să ştii cum să le pui în practică” a declarat Laura Baurda, organizator „Night Shadows Tuning Show”.

Iar, pentru ca eforturile celor care investesc timp şi bani în „bijuteriile pe două roţi” să fie răsplătite, duminică vor fi premiate cele mai îndrăzneţe şi inedite idei. Pe lângă mare trofeu de „Best car in show”, se vor oferi premii pentru „Best exterior”, „Best interior”, „Best paint” şi „Best custom car”, iar toţi participanţii vor primi diplome de participare.
Un alt obiectiv pe care l-a avut acest eveniment a fost de a promova judeţul Alba, iar în acest sens autorităţile locale au sprijinit ideea membrilor Clubului de Automobilism Sportiv „Night Shadows” şi au pus la dispoziţie cazarea şi cupele participanţilor.
Clubul”Night Shadows” a fost înfiinţat în anul 2007  şi are 29 de membri.

Foto: Cătălin CRĂCIUN