Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Minivacanţă la peste 1800 de metri altitudine. Cum se distrează turiştii pe pârtii, la Şureanu. Soare, zăpadă şi bună dispoziţie

Publicat

schi iarna zapada sureanu 4 De vreme senină şi condiţii foarte bune pentru distracţie pe zăpadă au avut parte turiştii, duminică, pe pârtiile din Munţii Şureanu. Au fost prezenţi, cu mic, cu mare, în spaţiile amenajate pentru schi.

Cei care se bucură de încă două zile din minivacanţa de Ziua Micii Uniri pot alege destinaţiile montane din judeţul Alba.

Cer senin, cu vizibilitate foarte bună pe pârtii, soare care mai încălzeşte orele de iarnă şi zăpadă din belşug. Iar vântul nu încurca buna dispoziţie a turiştilor.

Aşa se vede şi din imaginile postate pe reţeaua de socializare de către Domeniul Schiabil Şureanu.

Ingrediente suficiente pentru o vacanţă reuşită la munte, la peste 1800 de metri altitudine, într-una dintre cele mai frumoase zone ale judeţului Alba.

Şi la Arieşeni este vreme superbă, pârtiile sunt impecabile, cu zăpadă din plin. Altă locaţie pentru cei care preferă sporturile de iarnă este Arena Platoş din Păltiniş (judeţul Sibiu).

Vezi şi STAREA PÂRTIILOR la Şureanu, Arieşeni şi Arena Platoş Păltiniş: Zile senine, zăpadă din plin şi condiţii foarte bune pentru schi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax