Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia, REȚINUT. Nu își recunoaște fapta

Publicat

YouTube video

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia a fost identifIcat, luni noapte și dus la secția de poliție. Bărbatul a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani după care i-a furat telefonul și portmoneul. Tânăra a fost internată la spital după acest incident.

Vezi și VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate de un bărbat necunoscut

Suspectul, un bărbat de 33 de ani din Alba Iulia, a fost reținut de polițiștii din Alba.

Acesta a fost reținut pentru de 24 de ore după care va fi prezentat procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Precizări IPJ Alba – „La data de 19 noiembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 17 noiembrie 2018, în timp ce se afla în scara unui bloc de locuinţe din Alba Iulia, ar fi lovit-o pe o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, ce aştepta liftul şi i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul. Urmează ca, în cursul zilei de azi, 20 noiembrie, să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale”.

Bărbatul a declarat presei că nu el este vinovatul în acest caz și că nu știe de ce a fost adus la secție.

„Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici (nr. la secția de poliție) să mi se aducă la cunoștință, să vedem despre ce este vorba”, le-a declarat acesta jurnaliștilor.

YouTube video

Remintim că, potrivit IPJ Alba, în noaptea de 17/18.11.2018, Poliția a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie şi care este posibil să fie victima unei infracțiuni.

”În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisă cu violență. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-şi amintește nimic şi că nu își găsește telefonul mobil şi portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit”, a precizat Poliția.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

YouTube video

Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și ar fi fost condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis, dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

Momentul în care bărbatul a fost luat de acasă de către polițiști a fost surprins de trecători.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ciprian

    luni, 19.11.2018 at 22:43

    „În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta Tânără, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit.”

    Adica dupa ce i-o dat un pumn de o cazut lata, medicii nu au gasit nimic violenta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax