Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O comisie de anchetă cercetează cauzele producerii incendiului care a mistuit fabrica Solina din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

O comisie de anchetă formată din reprezentanți ai ISU Alba, IPJ Alba și ai companiei Solina vor investiga cauzele producerii incediului care a mistuit, sâmbătă dimineața, fabrica de condimente și mixuri alimentare aflată la periferia municipiului Alba Iulia.

Marți dimineața, la fața locului au ajuns utilaje grele care au început să decoperteze elementele de construcție prăbușite în urma incendiului. În urma acestora, pompierii vor putea stinge focarele care ard mocnit de mai bine de trei zile.

Totodată, o comisie mixtă de anchetă va cerceta cauzele producerii incendiului.

YouTube video

„La momentul de față o echipă formată din reprezentanții ISU Alba, reprezentanții proprietarului și reprezentanții instituțiilor statului, respectiv Poliția, sunt la fața locului pentru a face o evaluare pentru a descoperi efectiv ceea ce sa întâmplat la nivelul acestei intreprinderi. Pot să vă informez că la momentul de față populația orașului Alba Iulia este pusă la adăpost. Chiar dacă mai există abur care se ridică, nu există substanțe periculoase care să pună în pericol viața și sănătatea populației”, a declarat prefectul județului Alba, Dănuț Emil Hălălai.

YouTube video

„În momentul de față acționăm cu un număr redus de forțe, întrucât acțiunea noastră este conjugată cu cea a operatorului economic și de asemenea prezența asiguratorului în zonă. Avem focare izolate, la care nu putem ajunge din cauza elementelor de construcție, elementelor din tablă, schelet metalic. Pe măsură ce decopertăm zona acționăm pentru lichidarea ultimelor focare de incendiu.

La nivelul operatorului economic existau sisteme de detectare, dar incendiul s-a produs deasupra acestora, din primele cercetări. Comisia de cercetare acționează și acum la fața locului, este o comisie mixtă. Vrem să identificăm și să mergem pe toate pistele, să luăm în considerare toate aspectele, astfel încât să fim cât mai aproape de stabilirea cauzei probabile de incendiu”, a declarat col. Adrian Guia, inspector șef ISU Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax