Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O nouă manifestație pentru susţinerea comisarului şef Traian Berbeceanu, în faţa sediului DIICOT din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Simpatizanţii comisarului şef Traian Berbeceanu s-au adunat duminică seara în parcarea din faţa sediului DIICOT Alba Iulia pentru o nouă acțiune de susţinere a fostului şef  BCCO Alba. Zece persoane au venit cu tricouri şi fotografii inscripţionate cu diferite mesaje să-l susțină pe polițistul care, din anul 2005 până în octombrie 2013, a fost la conducerea celei mai apreciate brigăzi de combatere a criminalității organizate din țară. Echipa lui Berbeceanu a destructurat bandele de interlopi și traficanți de droguri de pe raza județelor Alba, Hunedoara și  Sibiu și i-a făcut pe locuitorii acestor județe să se simtă mai în siguranță.

Berbeceanu a fost reținut și arestat fiind suspectat că a sprijinit patronii unei firme cercetate pentru evaziune fiscală. Berbeceanu susține că este nevinovat și consideră că este victima  jocurilor de interese dintre anumiți procurori de la DIICOT Alba, patroni influenți a unor firme cercetate pentru diverse infracțiuni și politicieni.

Mai multe documente cu dezvăluiri publicate în ultimele zile pe pagina ”Respect, Traian Berbeceanu” scot în evidență mai multe aspecte care îi susțin teoria. De altfel, Berbeceanu a și fost mutat din arestul IPJ Alba la București pentru a fi audiat de DNA în calitate de denunțător. Respect , Traian Berbeceanu a adunat în doar două săptămâni peste 18.000 de susținători.

Acțiuni de susținere a fostului șef al BCCO Alba, supranumit ”Comisarul Catani”, au fost anunțate la Deva, Sibiu și Alba Iulia. La Alba Iulia, la protestul desfășurat duminică, au participat puțini susținători. Pe lângă deja cunoscutul „Respect Traian Berbeceanu” pe pancarte  erau inscripţionate diferite mesaje printre care „Comisare suntem câteva zeci de mii de români alături de tine! Până nu există probe nu există nici vinovăţie. Nu credem în… suspiciuni rezonabile”.

Unul dintre protestatari a venit cu o fotografie în care comisarul Berbeceanu îşi ţinea fiul în braţe şi pe care scria „Onoarea nu poate fi cumpărată, copile”.

Fie că îl cunosc sau nu pe comisarul şef, manifestanţii susţin că acesta nu este vinovat şi că vor veni în fiecare duminică la protest dacă este nevoie.

„Nu îl cunosc pe Traian Berbeceanu, dar sunt sigură că este nevinovat”, a declarat o femeie venită la protest.

„Am ieşit să susţinem un om cinstit un om corect, un om care îşi face datoria. Sunt fost ofiţer în Ministerul de Interne şi deja ce se întâmplă în acestă instituţie este un dezastru şi mai ales situaţia dintre DIICOT şi BCCO. Cineva nu vrea ca acestă unitate de elită să îşi facă datoria şi ca să îi liniştească le-a arestat şeful”, a declarat colonelul în rezervă Gheorghe Mihalache.

Acesta a precizat că îl cunoaşte pe Traian Berbeceanu şi că este un om care nu poate, după 20 de ani în care a luptat pentru dreptate, să treacă la fapte de corupţie.

Duminică nu este prima dată când susţinătorii lui Berbeceanu au ieşit în stradă. Săptămâna trecută aproximativ 30 de oameni au fost prezenţi în faţa sediului DIICOT Alba Iulia.

Reamintim că Traian Berbeceanu este cercetat în stare de arest preventiv sub acuzaţia de sprijinire a unui grup infracţional. Berbeceanu susține că este victima unei mârșăvii pusă la cale de anumiți procurori DIICOT și un ofițer din conducerea BCCO Alba pe care acesta i-ar fi suspectat că sunt implicați în ”albirea” mai multor dosare penale. În iulie 2013 comisarul șef a transmis la IGPR un raport în care sesiza mai multe nereguli la DIICOT Alba. În prezent acesta este în arest la Bucureşti. Înainte de a fi transferat, a transmis presei o scrisoare. Citeşte Scrisoare din arest: „Stau după gratii în baza unui dosar , în baza unor vinovăţii inventate!”

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. mona

    luni, 11.11.2013 at 14:52

    Chiar dacă nu am fost la protest sunt alături de domnul comisar. Eu cred că până la urmă ne vom uni toți cei nemulțumiți de trădarea, corupția, minciuna, impostura clasei politice și vom cere la unison o societate curată și curățată de toți cei care de de 24 de ani își bat joc de noi și de țară. Atunci se vor înspăimânta văzând cât de mulți și determinați suntem. Nu ne vor mai putea ignora!

  2. Tony Vicentiu Montana

    sâmbătă, 16.11.2013 at 14:21

    Comentariile sunt postate pe website: ht tp://tonyvicentiumontana.wordpress.com/

  3. Pingback: ASTĂZI la Alba Iulia: Manifestație pentru cercetarea în libertate a comisarului șef Traian Berbeceanu. Organizatorii au obținut autorizație de la Primărie | Alba24

  4. dorin

    duminică, 17.11.2013 at 18:03

    hmm da atata zarva pt un ***** acolo ii e locu :))))) La PUSCARIE cu toti coruptii!!!!!

  5. Pingback: FOTO: Manifestație pentru cercetarea în libertate a comisarului șef Traian Berbeceanu la Alba Iulia. Organizatorii au obținut autorizație de la Primărie | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax