Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: PDL Alba și-a prezentat oficial candidații. Vezi cu cine vor să-i ARDă pe cei de la USL la parlamentare

Publicat

YouTube video

Reprezentanții din județul Alba ai Alianței România Dreaptă, mai precis PDL și-au prezentat vineri candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie. În prezența președintelui PDL Alba, primarul Mircea Hava și a prim-vicepreședintelui PDL Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, cei șapte candidați s-au prezentat și au vorbit despre ceea ce îi recomandă în funcția pentru care candidează la Parlament.

Președintele PDL Alba, primarul Mircea Hava a explicat că „viitorii parlamentari” au fost aleși din peste 20 de candidați, după o consultare cu primarii din zonele reprezentate în fiecare colegiu, „bucățică cu bucățică”. De asemenea, primarul a menționat că în echipa de parlamentari a județului Alba nu a fost inclus niciun candidat de la București, iar pentru acest lucru „vinovați” sunt albaiulienii, care, în sondaje, și-au exprimat preferințele pentru un candidat din zonă.

Candidații ARD Alba, pentru Senatul României, sunt:

Ștefan Bardan pe Colegiul 1, Alba Iulia – Cugir – Cîmpeni – Teiuș: Este de profesie inginer. „Mă recomandă faptul că cunosc foarte bine județul, prin mandatul pe care l-am avut ca deputat în 2004-2008, în care am avut 45 de inițiative legislative, dintre care foarte multe au devenit legi. De asemenea, mă recomandă și mandatul de prefect, numit neinspirat de actualul prefect, ca fiind „foarte discret”. Prin această muncă corectă și discretă am reușit să schimb imaginea Instituției Prefectului. Am obținut finanțare pentru 3 proiecte europene, care au fost implementate sau sunt în curs de implementare. Doresc să fiu senator pe acest colegiu pentru că știu ce trebuie făcut și vreau să duc problemele cetățenilor și ale administrației în Parlament”.

Alexandru Pereș, pe Colegiul 2 Sebeș – Blaj – Aiud: Senator în funcție pe Colegiul 1 și candidat pe Colegiul 2, pentru al cincelea mandat de parlamentar. „Candidez pe o zonă binecunoscută, care se pliază bine pe experiența mea în ceea ce privește agricultura și dezvoltarea rurală. Mă despart cu nostalgie de o zonă pe care o iubesc. Am încredere că Ștefan Bardan poate să facă treabă bună acolo. Vrem să dovedim că suntem, forța principală a acestui județ.”.

La Camera Deputaților:

Dorin Nistor, pe Colegiul 1 Alba Iulia: Economist de profesie, intrat în politică de curând, fost director al Gărzii Financiare Alba și OIR POSDRU. „Dacă acum mă aflu aici și am încrederea oferită de PDL și ARD este un lucru important și demonstrează că e nevoie de sânge proaspăt printre cei care ne reprezintă în Parlament”.

Clement Negruț, pe Colegiul 2 Sebeș – Blaj: Deputat în funcție pe colegiul Sebeș-Blaj și secretar al Camerei Deputaților. „În 2008, m-am prezentat în fața Dvs. cu un program politic și vă pot spune că pilonii politici pe care mi-am construit cariera de deputat au fost îndepliniți, ceea ce m-a îndreptățit să îmi depun candidatura pentru un nou mandat”.

Ionuț Fulea, pe Colegiul 3 Cugir – Zlatna: Este de profesie inginer, absolvent al UTCN și este cunoscut ca interpret de muzică populară. „Am ales să candidez pentru funcția de deputat pentru că este nevoie de o schimbare și avem nevoie de oameni care să se întoarcă și să își plece urechea pentru cei mulți. Pentru mine, parlamentarul României trebuie să muncească pentru cei care i-au dat girul, nu să meargă în Parlament să doarmă”.

Sorin Bumb, pe Colegiul 4 Aiud – Ocna Mureș: A absolvit Institutul de Petrol – Gaze, a  lucrat la EON Gaz până în urmă cu 4 ani, când a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. „Am alături de mine primarii din zone, pentru că cunosc problemele reale ale cetățenilor de acolo. Am umblat alături de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel prin toate localitățile județului și în special pe Colegiul 4 pentru că m-am născut în Aiud”.

Cornel Olar, pe Colegiul 5 Apuseni – Teiuș: Deputat în funcție în colegiul „cel mai mare ca suprafață, care include 439 de sate”. „Fac politică de 4 ani, pentru că 4 mandate le-am făcut în administrație. Mi-am dorit să mă afirm în Parlamentul României, lucru care l-am și făcut. Am un răspuns pentru întrebarea Ce a făcut Olar în Parlamentul României, dar alegătorii mei sunt mai puțini care accesează internetul. Mă bucur că partidul a decis că merită și Olar să fie lider de grup”.

Vă prezentăm câteva fotografii cu candidații:

FOTO: Cosmin NISTOR

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pilu

    vineri, 12.10.2012 at 13:57

    Asteptam sa vedem cum se recomanda fiecare candidat pentru functia pentru care candideaza si ce parere au despre traseismul politic . Dupa parerea mea pentru asanarea morala a clasei politice romanesti in Parlamentul Romaniei nu au ce cauta : persoane care au fost condamnate penal , sperjurii ( persoanele care au jurat credinta in fata altarului apoi au divortat ) , plagiatorii, traseistii politici , cei care nu cunosc Constitutia si legile tarii, imnul national si istoria Romaniei , cei care pun mai presus interesele lor particulare sau de grup decat interesele oamenilor de care au fost alesi , demagogii si mitomanii. Sunt cateva repere morale care ar trebui respectate , valabile pentru toti candidatii din TOATE PARTIDELE la alegerile parlamentare .

  2. cristina lupu

    vineri, 12.10.2012 at 14:29

    succes tuturor candidatilor

  3. Pingback: E oficial: Alexandru Pereş şi Clement Negruţ cu un pas mai aproape de menţinerea fotoliilor din Parlamentul României. ARD Alba şi-a prezentat candidaţii la parlamentare | Sebes24

  4. Pingback: E oficial: Alexandru Pereş şi Clement Negruţ candidații lansați de ARD Alba la parlamentare, pentru colegiul din zona Sebeș | Sebes24

  5. Pingback: SURSE: Tensiuni la stânga USL. Coclici se întoarce în liste și face “victime colaterale” în PSD. La UNPR Suciu, în “cărți” doar pentru o zi | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax