Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: PERCHEZIŢII DIICOT în Alba şi Cluj, într-un dosar de trafic de droguri. Peste 50 de persoane, aduse la AUDIERI

Publicat

YouTube video

DIICOT, dealeri Joi dimineaţa, DIICOT a făcut 12 percheziţii în judeţele Alba şi Cluj, într-un dosar de trafic şi consum de droguri. Au fost găsite sute de pliculeţe de etnobotanice pregătite pentru vânzare.

Până la ora 13.20 au fost aduşi la audieri la sediul DIICOT Alba Iulia atât persoane cercetate pentru trafic de droguri, cât şi consumatori. Potrivit unor surse, este vorba de sute de kilograme de droguri şi etnobotanice.

 Citește și VIDEO: Dosarul traficanţilor de droguri din Alba şi Cluj: 11 persoane REŢINUTE, după audieri. Anchetatorii au identificat 200 de consumatori

UPDATE: Până la ora 13.30 la sediul DIICOT Alba Iulia au fost aduse peste 50 de persoane la audieri. Au fost ridicaţi traficanţi de droguri şi consumatori în Alba Iulia şi Baia de Arieş.

Acţiunea vizează destructurarea unui grup de traficanţi şi consumatori din Alba şi Cluj.

Unul dintre consumatorii audiaţi de procurorii DIICOT Alba Iulia este şi fiul patronului unei pensiuni din zona Alba Iulia-Miceşti.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. ion

    joi, 02.10.2014 at 15:24

    dati-le inchisoare pe viata

    • GUGU

      vineri, 17.06.2016 at 21:41

      LU MATA

  2. respect

    joi, 02.10.2014 at 21:22

    Niciun traficant nu a fost luat pe sus, de niciun procuror diicot ! Nicio perchizitie nu a fost facuta, de niciun procuror diicot ! In realitate, intreaga actiune a fost gandita, initiata, coordonata si executata de politistii antidrog din cadrul BCCO Alba -Iulia – o echipa de adevarati profesionisti ! A lor este munca, ale lor sunt si rezultatele !

  3. Ion

    vineri, 03.10.2014 at 00:03

    Stimata audienta

    Situatia de fata este banala, asta la prima vedere pentru ca daca analizam umpic continutul acestui articol observam cu usurinta faptul ca presa, procurori, judecatorii, politisti bcco asociaza canabisul(marijuana, ganja, mortu, verdele sau ce denumire a mai primit in timp) cu etnobotanicele ( ioan are mare dreptate).

    Etnobotanicele nu sunt deloc plante asa cum numele ne facem sa credem, sunt substante chimice create in laborator de chimisti clandestini care nu ofera informatii despre continutul “plicului” specifica doar: nu este destinat consumului uman.

    In cazul canabisului nici un om nu a ajuns la spital sau s-a aruncat de pe vre-un bloc ca in cazul etnobotanicelor. Canabisul este o planta pe care Dumnezeu nu a lasat-o degeaba pe pamant..desii aceasta planta vindeca multe afectiuni nu o putem utiliza.

    Legislatia in vigoare pedepseste mult mai aspru traficu/consumul de canabis decat etnobotanice. Legea 143/2000 reglementeaza consumul de canabis… Se pedepseste cu inchisoare de la 3 – 12 ani, iar in cazul substantelor susceptibile de a avea efecte pshioactive(etnobotanice) se pedepseste de la 2 la 8 ani sau cu amenda.

    Ceea ce este foarte grav si in cazul de fata dau un exemplu: cei care “colaboreaza” bine cu politia si declara “corect” sunt trecuti in randul consumatorilor si acestia is continua negotul cu astfel de substane care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar si pe care tineri le prefera mai des.

    In cazul de fata domnul M**** cunoscut ca “drogalaul” orasului sau seful “sifoanelor” a castigat din nou (desigur sora lui notar nu avut nici o contributie).

  4. Anonym24

    vineri, 03.10.2014 at 09:36

    Nush ce sa zic si eu am fost pe acolo ieri ma luat politia pe sus ce consumam noi nu era ceva extrem de grav iti provoca doar ameteli gandesti ce faci nu e ca la betie, ti se facea sete dupa ele, foame dar nimic iesit din comun sa o iei razna sa ai apucaturi de genu ”ma omor, vreau sa ma arunc, etc..” adica la ce ma refer sa o iei razna sa nu gandesti ce faci nu sa intamplat asta niciodata la noi , nu ti se face rau , nu ai nici un fel de reactie te simti bn razi nu pot sa zic ca e bn ce am facut , ca nu e deloc bine dar ce sa faci asa suntem noi tineretu mai prosti recunosc. ”Gand am zis tineretu nu ma refer la toata lumea ;)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax