Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Peste 1000 de credincioși au participat la sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului de la Mănăstirea Râmeț

Publicat

YouTube video

Peste 1000 de credincioși au luat parte, miercuri dimineața, la slujba de la Mănăstirea Rîmeț care a marcat sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului ( Sfânta Maria Mare). 15 august este o zi însemnată pentru ortodocși, iar creștini din întreaga țară au venit la Mănăstirea Rîmeț, cu această ocazie.

Forfota de dimineață a fost necontenită, sute de mașini au urcat la Geoagiu de Sus pentru a lua  parte la slujba de miercuri. Cei mai norocoși au parcat lângă Mănăstire sau chiar în locurile de parcare special amenajate, în vreme ce ghinioniștii au parcurs peste 3 kilometri pe jos pentru a ajunge la mănăstire.

Soborul de preoți a oficiat slujba afară, în curtea mănăstirii, profitând de vremea plăcută. În fruntea soborului de preoți s-a aflat Înalt Preasfințitul Serafim, Mitropolitul al Germaniei, Europei Centrale și de Nord.

Citește și MESAJE de Sfânta Maria 2018. Felicitări și urări pentru prieteni, familie şi cunoscuţi, de ziua numelui

În apropierea lăcașului de cult, micii, grătarele și cârnații sfârâiau pe grătar. Pe drumul spre mănăstire, polițiștii de la Poliția Rutieră au dirijat circulația pentru a evita ambuteiajele.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax