Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Pista de biciclete de pe dealul Mamut trece printr-o junglă. Trotuarul, invadat de bălării

Publicat

„Transalpina de Mamut”, pista de biciclete situată pe dealul din apropierea municipiului Alba Iulia, arată mai degrabă a junglă. Buruienile au invadat zona, iar pe unele porţiuni, trotuarul abia se mai vede de sub bălării. Am putea spune că din peisaj lipsește doar celebrul strigăt a lui Tarzan.

Pista de biciclete din apropierea oraşului Alba Iulia a fost deschisă oficial în urmă cu patru ani. Cunoscută ca „Transalpina de Mamut”, pista este o atracţie pentru cei care doresc să facă mişcare în aer liber. Pentru amenajarea acesteia a fost nevoie de o investiţie considerabilă, bani de la primărie şi din fonduri europene.

Citește și FOTO: Pista de biciclete de pe Mamut, DESCHISĂ oficial. Ce urmează să se facă în cea mai nouă în zonă de agrement din Alba Iulia

Duminică, 27 mai, localnicii ieșiti la alergare sau la plimbare cu bicicleta au surprins pe imagini buruienile care au crescut în voie pe trotuar, dar și pe spațiul verde dintre trotuar și pistă.

Foto, video: Cosmin Szekely

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax