Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prima seară de CONCURS pe scena Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia. Programul de SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ

Publicat

DSC_0089 Prima serie de interpreţi de folk selectați în concurs au urcat pe scenă, vineri, la Festivalul “Ziua de Mâine”. Printre aceştia, şi o tânără din Alba Iulia, Karla Dăian. Prima seară de competiţie a cuprins, pe lângă interpretările concurenţilor, şi recitaluri susţinute de Silvan Stâncel (laureat 2006) feat. Good Day, Grupul Litua (laureat 2007), Vali Șerban & “Ziua de Mâine”, Mircea Vintilă, Mircea Rusu Band şi Dan Andrei Aldea.

Vineri seara, cinci dintre echipele şi soliştii care au fost selectaţi de juriu au “spart gheaţa” în cadrul concursului de muzică folk „Ziua de Mâine”. Este vorba despre Laura Gaspar şi Cristian Bordaș din Arad, Ana-Maria Dumitru din București, Sorina Puiac şi Radu Leu (Luduș; Câmpia Turzii), Cezara Crețu din Săcele şi Karla-Cristiana Dăian (Alba Iulia). Evoluţiile acestora au fost apreciate de public şi juriu.

Sâmbătă seara, vor urma prestaţiilor concurenţilor Mihai Cristian (Tulcea), Andrei Bauer (Iași), Icarus (Săveni), Laura Todică (Alba Iulia) şi Cosmin Mariciuc (Săveni).

Citeşte AICI mai multe detalii despre fiecare concurent.

YouTube video

În acest an juriul concursului este format din Mihai Cosmin Popescu, Florin Săsărman, Daniel Avram, Ioana Bogăţan, Călin Bulac, Claudiu Marean, concurenţii fiind punctaţi şi de câştigătorul ediţiei de anul trecut, Mihai Boicu.

Organizatorii acordă premii în valoare de 4.600 de lei, printre acestea şi trei premii speciale. Premiul I va fi de 1.500 de lei, premiul II de 1000 de lei şi premiul III de 800 de lei. De asemenea se va mai acorda premiul special din partea Consiliului Judeţean Alba de 500 de lei, premiul de popularitate de 500 de lei, premiul www.folkalba.ro de 300 de lei şi premiul Radio Reîntregirea tot de 300 de lei.

Fiecare concurent are şi o pagină proprie pe site-ul www.folkalba.ro. Fiecare like oferit paginii unui artist este un vot care se va contabiliza în competiție.

Organizatorii speră ca tot mai mulți oameni să descopere talentele tinere care sunt cu adevărat „Ziua de Mâine” în folk.

Concursul se încheie sâmbătă, 22 noiembrie 2014, la ora 15.00. Voturile ulterioare vor fi apreciate, însă nu mai pot fi luate în considerare în acordarea premiului.

Concurentul cu cel mai mare număr de like-uri sau share-uri publice la pagina individuală va castiga premiul Folk Alba – Festival Folk Alba Iulia.

În cadrul concursului susţin recitaluri şi câştigătorii ediţiilor anterioare.

PROGRAMUL FESTIVALULUI DE FOLK „ZIUA DE MÂINE” LA ALBA IULIA, sâmbătă și duminică:

SÂMBĂTĂ, 22 noiembrie

11.30 Cafeaua cu folk
Conferință de presă: invitați speciali, lansări de carte și albume
Art Café Downtown

18.30 Concurs Recital, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

Alexandra Sidor – laureata 2010

Alexandra Andrei, Cosmin Vaman (laureații 2011 & 2012) și SPAM

Florin Săsărman & Alexandru Filip

Ducu Bertzi & Mihai Neniță

23.00 After party – gazda Adi Bezna
Art Café Downtown

DUMINICĂ, 23 noiembrie

11.30 Cafeaua cu folk, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia
Conferință de presă: invitați speciali, lansări de carte și albume
Art Café Downtown

18.30 Gala Laureaților 2014 Recital

Mihai Boicu – laureat 2013

Ţapinarii

Alexandru Andrieș, Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera & Sorin Romanescu în concertul „Interioare”

Mircea Baniciu, Vladi Cnejevici & Teo Boar

23.00 After party – gazda Adi Bezna
Art Café Downtown.

foto.video: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax