Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Prima zi de înot „olimpic” pentru albaiulieni: Cum au primit înotătorii deschiderea bazinului. Impresii și mici „surprize”

Publicat

YouTube video

După inaugurarea de joi a Bazinului Olimpic din Alba Iulia, iată că a venit şi momentul deschiderii pentru public. Albaiulienii dornici de „bălăceală” au aşteptat de multă vreme acest moment, astfel că, vineri dimineață, încă de la ora 6:30, ora deschiderii, câteva persoane au dorit să-şi înceapă ziua înotând. Prima zi de la deschiderea Bazinului Olimpic a fost liniștită, aproximativ 100 de albaiulieni au trecut pragul bazinului vineri, atât înotători profesioniști, cât și amatori. O parte dintre ei au avut „surpriza” de a nu fi lăsați să intre în bazin, din cauză că nu aveau adeverință medicală și că nu știau că aceasta nu se eliberează decât de către medicul de familie.

Potrivit personalului bazinului, până la ora 12:00, peste 80 de albaiulieni au venit la bazin pentru a înota, însă o parte dintre ei nu au avut acces în apă, deoarece nu aveau adeverinţa medicală de la medicul de familie, care să ateste faptul că sunt apţi pentru a depune efort fizic.

„Mulţi dintre cei dornici să înoate au venit pe ideea că vizita medicală se face la Bazin de către medicul de aici şi au fost surprinşi când au aflat că trebuie să meargă la medicul de familie pentru a putea intra, cu toate că noi am anunţat din timp acest lucru”, a spus casiera.

Dintre cei care au venit pregătiţi cu echipamentul de înot, majoritatea s-au declarat mulţumiţi de condiţiile oferite în urma reabilitării. Câţiva dintre aceştia sunt totuşi de părere că acest proces a durat prea mult timp şi că lucrările puteau fi finalizate mai repede. Cât despre prețuri (12 lei biletul întreg și 5 lei biletul redus pentru elevi și studenți), aceștia au spus că sunt „acceptabile”.

Printre cei care au venit să se relaxeze la bazin în prima zi de deschidere se numără elevi, studenţi, dar şi sportivi de performanţă care practică înotul de mici.

“Totul este foarte frumos amenajat, ne sunt oferite condiţii la nivel european, apa este curată, iar vestiarele şi spaţiile de duş sunt dotate cu tot ce ne trebuie pentru a ne simţi confortabil şi pentru a înota liniştiţi”, a spus unul dintre tinerii pasionați de înot, prezenți în prima zi.

În urma procesului de modernizare, bazinul pune la dispoziţia celor dornici să înoate atât sala cu piscina acoperită, cât şi o saună umedă şi o saună uscată, vestiare moderne pentru bărbaţi şi femei, sistem de acces pe bază de brăţară magnetică, sistem de supraveghere video, duşuri utilate cu uscătoare de păr, şi cabinet medical. Medicul Bazinului a spus că printre cei care au venit în prima zi la Bazin, au fost şi doritori de exerciţii fizice, însă, pentru moment, Bazinul nu dispune şi de o sală de fitness. Tot medicul a subliniat faptul că abonamentele se vor face doar de la 1 august 2014, până atunci accesul se va face pe bază de bilet şi de adeverinţă medicală.

Ioana MIHU

Citiți și: FOTO: S-a deschis BAZINUL OLIMPIC din Alba Iulia. PROGRAM și TARIFE. Câţi bani s-au investit pentru reabilitare

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax