Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Sală arhiplină la a doua Gală a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”, la concertele lui Ducu Berți, Vasile Șeicaru, Florin Săsărman

Publicat

YouTube video

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a fost arhiplină în a doua seară a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia. Recitalurile celor opt concurenți și concertele susținute de Vali Șerban, Florin Săsărman, Vasile Șeicaru și Ducu Berți, alături de trupele lor, i-au ținut pe cei mai mulți dintre spectatori în sală până la sfârșit, cu toate că evenimentul s-a terminat aproape de miezul nopții.

După ce, în prima seară, programul concertelor de folk a fost „condensat” pentru a se încadra în ora de începere a meciului de fotbal România-Grecia și a ținut mai puțin de trei ore, se pare în cea de-a doua seară albaiulienii au ales să profite la maximum de prezența artiștilor pe scenă și au rezistat cu entuziasm aproape cinci ore la spectacol.

Cu excepția câtorva scaune rămase neocupate, probabil din cauză că au fost rezervate pentru persoane care au primit invitații și nu s-au prezentat la festival, spectatorii s-au înghesuit pe trepte, pe margini, iar pe culoarul din mijlocul sălii a mai fost pus un rând de scaune.

În prima parte a serii, pe scenă au urcat participanții în concurs Iulia Caraiman, trupa Icarus, Bogdan Cruceanu, trupa Descântec, Mihaela Sima și Dan Lung, Mihai Boicu, Sarah Theodora Nicorescu și Adela Mihaela Țițescu. Aceștia și cele două concurente din prima seară, Laura Todică și Karla Cristiana Dăian, vor afla duminică seara dacă juriul a considerat că merită să se afle printre laureații Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”.

În continuare, pe scenă au urcat Vali Șerban, Sorin Minghiat & Marius Popa, Florin Săsărman & Alexandru Filip, Vasile Șeicaru & Victor Hoajă, Ducu Bertzi, Mihai Neniță & Neculaie Constantin. Cu recitalurile lor clasice și binecunoscute de albaiulieni, aceștia au oferit publicului o seară agreabilă de folk.

Duminică seară, începând cu ora 19.00, va avea loc Gala Laureaților, urmată de recitaluri cu Daniel Avram și Școala de folk, Marius Matache & folkband Imperfect, Emeric Set, Nicu Alifantis & Mozaic Band.

Vedeți aici cum s-a desfășurat prima seară a festivalului: FOTO-VIDEO: Recitaluri „fulger” în prima seară a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”. Artiștii, grăbiți să termine „până începe meciul”

Vedeți mai jos câteva imagini foto video din a doua seară a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax