Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | Skirt Bike 2015, la Alba Iulia: Zeci de bicicliști au luat cu asalt ”Transalpina de Mamut”. Cel mai vesel picnic din oraș

Publicat

skirt bike biciclete mamut La Alba Iulia, cea de-a III-a ediție Skirt Bike a continuat cu cel mai vesel picnic din oraș. Dacă evenimentul de sâmbătă a cuprins multă culoare și eleganță pe două roți, ziua de duminică a fost dedicată mișcării și bicicletei ca sport. Zeci de bicicliști au pedalat pe „Transalpina de Mamut”, fiecare în ritmul său, fiind răsplătiți la final de către organizatori cu un prânz vesel. 

Vezi și FOTO | Skirt Bike 2015: Fete cochete, băieți cool şi biciclete accesorizate. Plimbare colorată pe două roți, la Alba Iulia

Punctul de întâlnire al iubitorilor de mișcare pe două roți a fost duminică, 28 iunie, intrarea în Parcul Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”. De aici, începând cu ora 16.30, aproape 50 de bicicliști au pornit pe „Transalpina de Mamut”. Copii, tineri sau persoane în vârstă, au pedalat, fiecare în ritmul său, pe traseul de biciclete din zona Valea Popii – Dealul Mamut. Cei mai ”în formă” au ajuns la capătul pistei de biciclete, ce măsoară puțin peste 5 kilometri.

(P)  Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro. Adidași, teniși, tricouri, pantaloni, echipament de alergare, ciclism sau fitness Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

YouTube video

IMG_3776 Organizatorii au pregătit la întoarcere sandwich-uri, salate și fructe, în spațiul de agrement dotat cu un pavilion central, foișoare și o parcare unde participanții și-au putut lăsa bicicletele. Au continuat apoi discuțiile privind alimentația sănătoasă, combaterea excesului de greutate și obezitatea în rândul tinerilor.

SkirtBike Alba Iulia este un eveniment care, prin activitățile propuse, încurajează voluntariatul în rândul tinerilor, precum și promovarea unor politici privind sănătatea, sportul și recrearea în rândul tinerilor, a femeilor și mamelor, care constituie cel mai bun exemplu pentru copii lor și care au o capacitate de influență considerabilă în acțiunile întreprinse de aceștia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax