Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Stadiul lucrărilor la curtea Colegiului IM Clain din Blaj, care va fi cea mai modernă din România

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDE0ZGMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Cea mai modernă curte a unui colegiu din România prinde contur, la Blaj. Proiectul de amenajare urbanistică și peisagistică a curții interioare a Colegiul Național I.M. Clain prevede realizarea unei baze sportive moderne, cu terenuri de fotbal, handbal, volei și baschet, a unei piațete, a unui amfiteatru dar și a unor parcuri sau locuri de joacă pentru preșcolari. 

Vineri, 14 februarie, piațeta din fața colegiului era aproape finalizată. De asemenea, au început să prindă contur pista de biciclete / trotinete din zona Grădiniței și micul parc de lângă Capela Greco Catolică.

Vezi și FOTO-VIDEO: Cum va arăta cea mai modernă curte a unui colegiu din România. Lucrări de reabilitare, la Colegiul IM Clain din Blaj

Licitația privind lucrările de amenajare urbanistică și peisagistică – curtea interioară a Colegiul Național I.M. Clein a fost câștigată de Apis Com SRL, din Blaj. Valoarea contractului este de 3.430.617,61 de lei.

Proiectul prevede amenajarea în curtea colegiului a unei piațete și a unei baze sportive cu trei terenuri, unul de fotbal cu gazon înierbat, unul de handbal / volei (sintetic) și un altul de baschet (sintetic).

În zona celor trei terenuri vor fi amenajate o pistă de alergare / săritură în lungime, o groapă cu nisip, gradene din beton aparent cu șezut din lemn, bănci și locuri de șezut.

În zona Grădiniței proiectul prevede realizarea unui loc de joacă pentru preșcolari, din poliuretan turnat, în suprafață de 60 de metri pătrați.

Tot în zona Grădiniței se va construi o pistă de biciclete / trotinete, în lungime de 87,57 metri.

Lângă Capela Greco Catolică se va realiza un mic parc cu pavele din granit și o platformă cu locuri de șezut.

Parcul va fi înconjurat de o alee cu pavele înierbate, în lungime de 87,68 metri.

În incinta curții interioare va fi amenajată și o parcare care va include trei locuri pentru microbuze, două locuri pentru persoane cu dizabilități și șase locuri de parcare.

Tot în zona capelei va fi amenajat și un amfiteatru, în care elevii și profesorii vor putea desfășura diferite activități în aer liber.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax