Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Apă maro la robinet, după avaria majoră din mai multe zone ale municipiului Alba Iulia

Publicat

Unii locuitori din centrul municipiului Alba Iulia, zona de case, au semnalat, luni după-amiaza, apa maro de la robinete, ce nu putea fi folosită.

Reamintim că luni a fost o avarie majoră la rețea, în mai multe zone din oraș, cauzată de constructorul care face lucrări la carosabil pe strada Tudor Vladimirescu.

Vezi Avarie majoră la rețeaua de apă potabilă din Alba Iulia. Zonele în care a fost întreruptă furnizarea apei în municipiu

”Uitați cum arată apa. Nu o putem folosi și a fost așa de mai multe ori în ultimul timp, la ore la care oamenii ajung acasă de la serviciu”, a spus un cititor Alba24.


Apa CTTA a anunțat avaria și a precizat că la reluarea furnizării apei potabile, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate. Locuitorilor le este recomandat ca, în acest caz, să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax