Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ŞTIREA TA: Cărămida crăpată din zidurile Cetăţii Alba Carolina, ascunsă sub tablă

Publicat

YouTube video

Soluție inedită găsită de administrația din Alba Iulia la problema cărămizilor crăpate, pe zidurile Cetății Alba Carolina. Pe o porțiune de pe Latura de Vest, partea superioară a zidurilor a fost acoperită cu tablă.

„Știți că avem probleme cu cărămida de proastă calitate, cu care s-au renovat zidurile din șanțurile Cetății Alba Carolina? Primăria Municipiului Alba Iulia a găsit o soluție rapidă și ieftină. Pe zidurile din Latura Vestică (intrarea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor) au început un experiment – au pus tablă pe zidurile cetății pentru protejarea deteriorării căramizilor (…) Oare este estetic si este admis asa ceva?”, a scris un albaiulian, pe rețeaua de socializare Facebook.

tabla ziduri caramida 2

În urmă cu un an, turiștii și cetățenii semnalau probleme apărute la partea superioară a zidurilor.

Din cauza materialului de proastă calitate, cu o iarnă deloc grea, cărămizile crapă și materialul dinte cărămizi cade. Parcă ar fi făcute din brânză”, ne-a transmis atunci un cititor Alba24.

În total, pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina a fost reabilitată o suprafaţă de aproximativ 46.000 mp, din care pe 27.000 mp au fost amenajate parcări, piste de biciclete şi trotuare şi 19.000 mp spaţii verzi. Au fost construite trei poduri auto din beton, cu lungimi de 8 ml, 10 ml, respectiv 37 ml și are cinci puncte de acces între zona din faţa Catedralei şi Şanţurile Cetăţii. Lucrările au fost realizate de firma Grup Corint SA, câştigătorul licitaţiei organizate de primărie.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Zidurile din Cetatea Alba Carolina continuă să crape. „Parcă ar fi făcute din brânză”

Vezi și FOTO-VIDEO: Calitate de… CRAPĂ toate. Zidurile Cetății din Alba Iulia se sfărâmă, la 4 ani de la restaurare

Mai bine de 62.000 de euro va plăti Primăria Alba Iulia pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia. Licitația pentru acest serviciu a fost câștigată de ADDA CONSTRUCT SRL, o firmă din Alba Iulia.

Citește și Aproape 300.000 de lei pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia

Foto, video: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Ben

    marți, 12.03.2019 at 16:57

    Foarte bine ca au pus tabla, de ce nu sau gândit mai iute … ( uni ar trebui sa își găsească de lucru nu sa umble anapoda prin oras 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️)

  2. pilu

    marți, 12.03.2019 at 20:43

    Aceiasi calitate ca si a primarului.Pro(a)st(a).

  3. Ilie

    miercuri, 13.03.2019 at 11:37

    Un strat de dale din productia proprie …slab…nu le-a trecut prin minte sa mai pape un pic si ai nostrii dragii de ei.

  4. Iulian

    joi, 14.03.2019 at 07:41

    Toata lumea vorbeste ca Firma de pavaje Elis ar fi a domnului primar. Am prieteni care lucreaza acolo de cand sa deschis.Nu lau vazut si nici nu sa auzi vreodata numele domnului primar. Vorba aia ca daca ai o afacere trebuie sa mai mergi macar in vizita nu sa te doara in cot. Si apropo de caramizile care au crapat. Nu cred ca ii vina domnului primar ca a crapat caramida😂😂 asta ii culmea. Ii vina muncitorilor si a firmei care a lucrat. Asa ca nu mai incercati sa bagati de vina nimanui si cautativa altceva de lucru daca nu va place orasul noatru. Cred ca mai bine il lasa asa urat cum a fost ca atunci nu mai aveati ce comenta.

    • Raul

      duminică, 17.03.2019 at 19:48

      bai incultule , primaria e de vina ca nu cheama firma sa refaca lucrarea proasta !
      la cetate sa lucrat cu cateva firme care iau dat banii la primar si favoruri , sa zica el cancerosul ca stie el !!!

      sa nu mai arunce primaria cu bani si sa nu verifice lucrarea ca nus din banii lor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax