Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Drumul dintre Râmeț și Ponor, aproape impracticabil după ploile din ultima perioadă

Publicat

Valul de ploi din ultima perioadă au scos la iveală starea deplorabilă a unor drumuri din județul Alba. Este și cazul DJ750C, porțiunea face legătura între Râmeț și Ponor. Un cititor Alba24 a surprins duminică, 24 iunie, drumul pietruit plin de gropi, brăzdat de făgașe tăiate de ploi, un adevărat calvar pentru orice șofer care îndrăznește să se aventureze cu mașina pe el.

„De ani buni nu au mai făcut nimic la drum și a ajuns într-o stare jalnică, mai ales că a mai și plouat”, a transmis cititorul Alba24.

YouTube video

Consiliul Judeţean Alba administrează, în prezent, o reţea de 908,15 km de drumuri. Pe 12% din această infrastructură, ce însumează aproximativ 100 de kilometri, se circulă cu dificultate: sunt drumuri în stare rea sau impracticabile. Majoritatea sunt variante de acces în Apuseni, dar şi în alte zone din judeţ. În total, sunt 211,75 km drumuri pietruite şi 38,42 km de drumuri de pământ, chiar dacă unele dintre aceste tronsoane sunt incluse la stări tehnice „bune” sau „medii”.

Citește și Cele mai bune și cele mai proaste drumuri din județul Alba. Peste 250 de kilometri sunt din pământ sau piatră

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax