Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi ad-hoc pe o stradă din Alba Iulia. Peisaj dezolant, înainte de 1 Decembrie

Publicat

YouTube video

Gunoaie cât vezi cu ochii pe o stradă din Alba Iulia. Peisajul dezolant a fost surprins, miercuri, 7 noiembrie, de un cititor Alba24, pe un teren aflat pe strada Gheorghe Șincai din municipiu. Zona a devenit o adevărată groapă de gunoi, care se întinde pe sute de metri pătrați. 

Gunoaie și imagini dezolante au fost suprinse de un cititor Alba24, cu trei săptămâni înainte de Ziua Națională, într-o zonă a municipiului Alba Iulia. Deșeurile au transformat o porțiune de teren de pe strada Gheorghe Șincai într-o groapă de gunoi ad-hoc, un adevărat focar de infecție.

Pe imaginile surprinse se pot observa și câteva pubele și un container de gunoi, „pierdute” parcă printre mormanele de gunoaie.

„Încă un loc plin de mizerie și un focar de infecție în cartierul „Lumea nouă”, pe strada Gheorghe Șincai, lângă piața de mașini. Un câmp cât vezi cu ochii doar de mizerie!” a scris cititorul Alba24 pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și La Alba Iulia a început „marea curățenie”, înaintea Zilei Naționale a României. PROGRAMUL activităților

Foto,video: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax