Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Marfă ca la tomberon la un alt magazin Profi din Alba Iulia. Unt de Albalact „înnobilat” cu mucegai

Publicat

YouTube video

Unt cu mucegai. Nu, nu este vreo specialitate sau delicatesă franțuzească, ci un produs cumpărat de un cititor Alba24, vineri dimineață dintr-un magazin Profi din Alba Iulia. Produsul se afla în termenul de valabilitate, dar totuși avea pete de mucegai. Nu este primul caz semnalat de clienții magazinului: acum trei săptămâni, un cititor a găsit o pâine exiprată într-un alt magazin Profi din oraș.

Un cititor Alba24 a cumpărat vineri dimineață un pachet de unt din magazinul Profi situat pe Bulevardul Transilvaniei.

Când a ajuns acasă și a dat jos ambalajul a observat că untul, produs de firma Albalact, era mucegăit. Termenul de valabilitate era până pe 2 septembrie.

Nu este pentru prima dată, în luna august, când dintr-un magazin Profi din Alba Iulia clienții cumpără sau găsesc la raft produse neconforme.

La începutul lunii, un alt cititor Alba24 a găsit o pâine expirată pusă la vânzare în magazinul Profi situat în centrul orașului.

Citește și: FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Pâine expirată de trei zile și cu mucegai, la vânzare pe raftul unui supermarket din Alba Iulia

CITEȘTE ȘI: SPARGERE ca în filme la un magazin Profi din Sebeș. Trei indivizi cu cagule pe față au furat peste 1500 de pachete de țigări

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. schoubert

    vineri, 31.08.2018 at 15:31

    trebuie inchise total in alba este o rusine

  2. Florin

    vineri, 31.08.2018 at 15:40

    Doar niste idioti au putut deceide dezchiderea acelui magazin, langa alte 5 magazine alimentare mari,la mai putin de 100 m unul de altul.
    Sunt curios cat mai dureaza pana se va inchide!

  3. abc

    luni, 03.09.2018 at 10:26

    Nu vad de ce magazinul e responsabil pentru un aliment alterat…
    De unde era sa stie magazinul ca untul e alterat? Trebuia sa il desfaca periodic ca sa il verifice?

  4. Nicu

    marți, 04.09.2018 at 12:52

    Untul de Albalact este ranced atunci cand este produs de ei. Cand n-a fost ranced, a fost tot timpul de import. Am lucrat acolo deci stiu ce vorbesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax