Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Primele prea grele pun presiune pe pavele. Se surpă dalele din jurul canalelor Apa CTTA Alba

Publicat

La Alba Iulia, pavelele din jurul canalizărilor cedează sub greutatea primelor de la Apa CTTA. „Capcane” pentru șoferi și pietoni au fost surprinse de un cititor Alba24, în două zone intens circulate din municipiu. Dalele s-au surpat cel mai probabil după ce canalizarea a fost afectată în urma ploilor din ultima perioadă.

Nu este o noutate faptul că la fiecare ploaie puternică Alba Iulia se transformă în „Mica Veneție”. După câteva minute, pe unele străzi din oraș sau prin șanțurile Cetății Alba Carolina, albaiulienii și turiștii se pot plimba cu barca. Canalizarea nu mai face față averselor și apa de pe carosabil depășește 20-30 de centimetri. Valurile create de autoturisme se sparg la „țărm”, pe trotuar.

Citește și Plouă cu prime de zeci de mii de euro la Apa CTTA Alba. Indemnizațiile șefilor refulează ca apa din canalizare

Ca urmare a inundațiilor, pavelele din jurul unor canale s-au surpat, devenind astfel capcane pentru șoferi sau pietoni. Un astfel de caz ne-a fost semnalat de un cititor Alba24, pe Bulevardul Încoronării, în zona Cimitir. De mai multe zile, dalele aflate în zona a două guri de canal a cedat. Acesta nu este singurul loc din municipiu cu „capcane” formate în zona canalizărilor.

O simplă plimbare pe cel mai circulat bulevard pietonal din municipiul Alba Iulia s-ar putea sfârși la spital pentru albaiulienii și turiștii care nu sunt cu „ochii în patru” după denivelările apărute din senin în trotuar. Noi „capcane”, rezultate după ce mai multe bucăți de pavaj s-au surpat, au fost sesizate sâmbătă, de un cititor Alba24, pe Bulevardul Transilvaniei, în fața unor magazine.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pp

    duminică, 22.07.2018 at 16:38

    Recomand aplicatia civic alert pentru sesizari.

  2. kiri

    luni, 23.07.2018 at 09:17

    Sa dea nepotismul de la APPA CTTA banii incasati ca prime si salarii monstruoase pentru repararea acestor lucrari facute de doi lei. ca nevasta lui Dumitrel este acolo si altii si altii se stie. DNA Alba nu face nimic?

    • Alba - Neagra

      marți, 24.07.2018 at 23:07

      DNA, sa vina sa va ia !!!

      La Alba se pare ca e non-combat nu doar intre partide ci și intre instituții!

      Păi dupa atâtea contracte cu dedicație, DNA nu face nimic?
      Și primele alea de la Apa CTTA sunt legale ???

      Acum, li s-or fi înmuiat picioarele de la atatea atacuri împotriva lor din partea Ciumei roșii, dar nici in perioada Kovesi’ană DNA Alba nu avenit cu nici o anchetă notabilă !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax