Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Rupere de nori în satul Hăpria din Ciugud. Mai multe străzi inundate după o ploaie torențială

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFOUnksMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Rupere de nori în satul Hapria din comuna Ciugud. Marți, în jurul orei 18.00, cerul s-a întunecat și timp de aproximativ 20 de minute o ploaie torențială s-a abătut asupra localității. 

UPDATE 21.10: Potrivit reprezentanților Primăriei Ciugud, mai multe gospodării au fost inundate (curți și pivnițe de case). De asemenea au mai fost afectate câteva podețe și poduri.

La fața locului au fost mobilizați mai mulți angajați ai primăriei, dar și Serviciul Voluntar de Intervenție Ciugud, care intervine cu câteva utilaje. În total, pentru rezolvarea problemelor s-au mobilizat în jur de 20 de angajați și voluntari, dar și cetățeni.

UPDATE: La fața locului s-au deplasat mai mulți reprezentanți ai Primăriei Ciugud cu mai multe utilaje pentru a-i ajuta pe cei afectați de inundații.

La scurt timp mai multe străzi din sat au fost inundate de apă. La fața locului, imediat după ploaia torențială s-a deplasat un reprezentant al Primăriei Ciugud pentru a analiza din teren situația.

Reaminim că județul Alba se află sub o avertizare de tip Cod Portocaliu de vreme rea, valabilă până miercuri noaptea. Sunt așteptate ploi torențiale, însoțite de descărcări electrice.

De asemenea, în urma ploilor de marți dimineață, Aiudul a fost grav afectat de furia apelor.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: FOTO-VIDEO Viitură puternică la Aiud: Străzi inundate și mașini distruse. Primăria îndeamnă populația la calm

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax