Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Sute de oameni au participat la „Marşul pentru viaţă” de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sute de persoane de toate vârstele au participat, sâmbătă, la “Marşul pentru viaţă”, un eveniment sprijinit de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia şi, în ţară, de Biserica Ortodoxă.

Cu pancarte şi mesaje de sprijin al familiei, participanţii au parcurs un traseu în cartierul Cetate, ce a inclus Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii –Piața Tricolorului – Str. Mihai Viteazul.

Au fost şi momente de rugăciune şi de rostire a mesajelor din partea reprezentanților cultelor implicate.

“Marșul pentru viață reprezintă una dintre cele mai importante inițiative civice prin care se contribuie la lupta împotriva avortului, care, în România, în perioada 1958 – 2014, a curmat peste 22.638.755 de vieţi, țara noastră aflându-se pe locul doi în lume, după Rusia, în ceea ce privește numărul de avorturi raportat la populația existentă (116,5%). Potrivit învățăturii creștine, viața este darul lui Dumnezeu față de oameni care trebuie prețuit și protejat, în timp ce avortul este o crimă comisă împotriva unei ființe (persoane) nevinovate care nu se poate apăra. Omul se bucură de viață și de puterea vieții; are dreptul la viață, dar și responsabilitatea de a respecta această viață, de a o apăra în orice împrejurare, știind că, în existența istorică în trup, omul își pregătește participarea la Împărăția lui Dumnezeu”, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax