Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Sute de tineri pe străzile din Alba Iulia, la Marșul pentru Viață. Organizator: ”Vrem să dăm glas pruncilor nenăscuți”

Publicat

Aproximativ 400-500 de tineri de diferite confesiuni participă miercuri la Marșul pentru Viața, organizat pe străzile din Alba Iulia. 

Marșul a ajuns la cea de-a XIII-a ediție, iar în acest an se desfășoară sub genericul „Viitorul este pro-viață”!

Activitatea a început sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 15:00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Alba24 a stat de vorbă cu unul dintre organizatori, Tabita Botoi, coordonatorul Biroului pentru Viață al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

”Prin acest marș vrem să dăm glas pruncilor nenăscuți care nu au ocazia să trăiască pentru ei și să spună ”mamă, vreau să trăiesc”.

De asemenea, suntem implicați în acest marș susținători ai femeilor aflate în criză de sarcină, care au nevoie de sprijinul nostru” a spus Tabita Botoi.

Traseul pe care se desfășoară marșul: str. Vasile Goldiș – Bvd. Revoluției 1989 – Bvd. Transilvaniei – Trecere Pasaj – Piața Unirii – Bvd. 1 Decembrie 1918 – Strada Unirii, Monumentul Unirii – Podul de sticlă, Esplanada dintre Catedrala Încoronării și Catedrala Sf. Mihail.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    sâmbătă, 25.03.2023 at 19:42

    in pandemie cand nu se stia nimic despre covid si s-au luat masuri anticovid tot voi ati urlat ca vi se interzic drepturi si libertati. Nu v-a placut ca cineva sa ia decizii pentru voi.
    De la caldurica, cu un acoperis deasupra capului, cu un salar cat de cat decent e usor sa va erijati voi in mari aparatori ai efectului nedorit al lipsei de educatie. in special educatia secsuala.
    cati dintre voi ati adoptat un copil abandonat? cand o s-o faceti aveti tot dreptul sa va manifestati. pana atunci ciocu mic. Va erijati voi in purtatorii adevarului absolut in timp ce habar n-aveti ce e in sufletul acelor femei fara posibilitati. E penibil sa vad barbati la aceasta adunare. Ati fost cumva intr-o viata anterioara femei? stiti voi ce simte o femeie la sarcina? sau prin ce traume trece acea femeie – inclusiv in urma unui avort? n-ati vrea sa vi se ia obligatoriu 30% din salar sa se sustina „pro viata” asta? Sa faca fetele de la 11 ani copii si facem o casta noua: „fatatoarele” femeile violate ar trebui sa nu avorteze, ca de fiecare data cand vor vedea acel copil sa retraiasca violul.

    Dati-va jos ochelarii de cal si vedeti realitatea secolului in care traiti. Accesul la internet e omniprezent. expunerea la informatie stimuleaza curiozitatea.

    Puritanilor, eu zic sa incepeti prin a interzice decolteele, fustele scurte si hainele mulate. Inclusiv de pe afise, si reclame TV ori filme. Apoi sa introduceti testele de virginitate obligatorii – sigur mai exista ceva securisti cu experienta de acu multi ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax