Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Sute de persoane l-au condus pe Iani Mitracu pe ultimul drum. Moment emoţionant, la stadion, în comemorarea fostului fotbalist de aur al Unirii

Publicat

IMG_3552 Iani Mitracu, fostul component al echipei de aur a FC Unirea Alba Iulia este înmormântat miercuri, la cimitirul municipal. Acesta şi-a pierdut viaţa chiar pe terenul de fotbal, duminică, în timpul unei partide organizate între prieteni. Înainte însă de a pleca pe ultimul drum, trupul neînsuflețit al fostului atacant al “alb-negrilor” a fost depus la ieșirea de la vestiare, în fața tribunei a doua a Stadionului “Cetate”, începând cu ora 10.30. Acolo, familia, prieteni, cunoscuți sau suporteri, în total aproximativ 200 de persoane, și-au luat “rămas bun” de la cel care a fost un idol al generațiilor de uniriști.

Înainte de sosirea trupului neînsuflețit al fostului atacant al Unirii, pe Stadionul din Cetate s-a lăsat ceața, care s-a ridicat însă odată cu apariția mașinii ce transporta sicriul, lăsând loc razelor de soare, care doreau parcă să încălzească sufletele îndurerate ale celor prezenți.

Rând pe rând, familia, oficialități locale, prieteni, cunoscuți sau suporteri și-au luat rămas bun de la cel care a fost un idol al generațiilor de uniriști. Aceștia au aplaudat minute în șir, pe fundalul sonor al imnului echipei Unirea, în timp ce mașina care transporta sicriul a înconjurat stadionul.

În vârstă de 53 de ani, Iani a decedat duminică, în timpul unei partide de fotbal, într-un mod tulburător, îmbrăcat tocmai în tricoul Unirii, echipă căreia i-a dedicat tinerețea.

Mitracu a fost preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba, în trecut fiind component al echipelor Dinamo, Metalurgistul Cugir, Victoria Bucureşti sau Unirea Alba Iulia.

În partida de duminică, alături de el au fost apropiaţi precum Sorin Corpodean, Mihai Manea, Ioan Ilie, Mihai Dăscălescu, fraţii Ovidiu şi Emil Maier, Adorian Himcinschi, Bebe Brumaru, Gică Bran, Ovidiu Hulea, Raul Oargă, Marcel Rusu, Cristian Petropulos sau Adrian Bicheşi.

“Cu adâncă tristețe și disperare … l-am pierdut astăzi, în mod tragic, pe terenul de fotbal, pe cel ce a fost Iancu MITRACU! Dumnezeu să te odihnească în pace, coleg drag!“, a transmis AJF Alba pe o reţea de socializare.

https://www.youtube.com/watch?v=-vfywoonb5I

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax