Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Târgul ALEA 2016- Surse regenerabile de energie . Biciclete electrice, roboți și sisteme termodinamice pentru încălzire

Publicat

IMG_1626_wmÎn  acest weekend, la Alba Iulia se desfăşoară a noua ediţie a Târgului „Surse regenerabile de energie ALEA 2016 – Târg de echipamente și soluții complete”. Evenimentul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba, la Alba Mall. 

În acest an sunt expuse biciclete și autoturisme electrice, instalații eoliene, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, sisteme termodinamice pentru încălzire și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile.

Vizitatorii au ocazia să viziteze și în acest an „Salonul Eco Inventica” unde va fi prezent și Corneliu Birtok Băneasa premiat la Geneva cu medalia de aur pentru invenția sa, un dispozitiv de transfer al aerului, prin care se reduce consumul de carburant cu circa 10%.

În acest an o atenție deosebită este acordată domeniului sistemelor eficiente de transport: autovehicule eficiente energetic și cu noxe reduse, dar mai ales autovehicule electrice, transmit organizatorii.

Ca o noutate absolută, în România un sistem integrat ecobike sharing va fi prezentat la Târg.

Și la această ediție se vor organiza în cadrul Târgului evenimentele deja consacrate și anume:

„Ora de inventică” – sâmbătă de la ora 12.00; va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.

Tombola târgului – duminică la ora 12.30; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Târgul are ca parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională ”Centru” și Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sunt invitaţi la Târg pe toți cei interesați să afle informații complete în legătură cu sisteme de producere a energiei din surse regenerabile și sisteme de eficientizare a consumului de energie.

Programul Târgului ALEA 2016

Sâmbătă, 17 septembrie 2016

Ora 12.00: Ora de inventică – întâlnire între inventatori români și elevii unor licee din Alba Iulia

Ora 19.00: Finalul primei zile a târgului

Duminică, 18 septembrie 2016

Ora 10.00: Vizitarea standurilor

Ora 12.30: Tombolă cu premii oferite de expozanți

Ora 13.00: Atribuire premii pentru Campania ANERGO Consumul tău

Ora 17.00: Închiderea târgului

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax