Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Tradiția merge mai departe la Teiuș. Cum au fost aniversate Ziua Internațională a Iei și sărbătoarea de Sânziene

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFOYjQsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Ziua Internațională a Iei și sărbătoarea de Sânziene au fost prilej de aniversare a tradițiilor și istoriei locale la Teiuș. Un eveniment a fost organizat la Centrul de Informare și Promovare Turistică din oraș.

”A devenit un obicei la noi, la Teiuș, să marcăm o sărbătoare mai specială, într-o zi deosebită – Sărbătoarea Universala a Iei, care coincide cu Sărbătoarea de Sânziene”, au transmis organizatorii.

Evenimentul a fost organizat cu implicarea Primăriei, Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Teiuș, Bibliotecii Teiuș, Casei de Cultură și Ansamblului ”Dor Teiușan”.

Prin ambianța creată și modelele de ii expuse, au fost promovate obiceiurile locale, în condițiile restricțiilor actuale.

”Tradiția merge mai departe la Teiuș, un oraș mic, dar cu ambiții de promovare și dezvoltare mari, în care există o adevărată luptă, dusa de oameni inimoși, pentru păstrarea datinilor și obiceiurilor”, mai susțin organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax