Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Trupa Compact, Poarta 3 cu Antinia Simion și un show de lasere au încheiat prima parte a Zilelor Cetății-Festivalul Roman Apulum

Publicat

YouTube video

Muzică și culoare. Așa se poate descrie în doar două cuvinte finalul primei seri a Zilelor Cetății-Festivalul Roman Apulum. Albaiulienii au avut ocazia să asiste la două concerte care se pare că au fost pe placul lor. Trupa locală Poarta 3, care au avut-o ca invitată specială pe tânăra interpretă Antinia Simion a deschis seara muzicală a evenimentului care s-a încheiat cu spectacolul susținut de cunoscuta formație Compact.

Zilele Cetății-Festivalul Roman Apulum 2014, au adus în fața publicului, pe lângă soldați romani, luptători daci sau nimfe și două momente de muzică de rock. Invitații primei seria au fost albaiulienii de la Poarta 3, care au încălzit publicul alături de Antinia Simion pentru momentul mult așteptat și anume concertul susținut de trupa Compact, cunoscută de întreaga țară de aproape 40 de ani.

Sute de spectatori s-au adunat în fața scenei amplasate în fața Obeliscului din Cetatea Alba Carolina pentru a fredona împreună cu artiștii lor preferați piese care au rămas în mintea și în sufletele lor zeci de ani.

Trupa Compact a reușit să deschidă apetitul publicului pentru muzica rock clasică cu piese renumite precum „Pe tine te-am ales” „Cine ești tu, oare? ” „Stai cu mine” „Fata din vis” dar și alte piese cunoscute de public.

Concertul lor s-a sincronizat perfect cu jocul de lasere proiectat pe pe Poarta a III-a a Cetății, moment care a și închis primul „episod” al Zilelor Cetății-Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia.

Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineții, cetatea va fi animată cu ateliere gastronomie sau coafură romană un Târg de Sclavi dar și multe alte surprize.

Citește și ZILELE CETĂŢII Alba Iulia – Festivalul Roman Apulum. Două mii de ani de istorie, într-un weeekend. Vezi PROGRAMUL

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. 3xZ

    duminică, 27.04.2014 at 01:33

    bunicel concertul, pacat de formatia Poarta 3. O formatie care nu are legatura cu muzica, vocalistul trupei care a cantat alaturi de Anitinia[o voce superba] e jalnic, am observat la mai multe concerte ca isi uita textul la propriile piese :)) Penibil, ce mai?! Inca odata bv tuturor pt seara asta frumoasa mai putin vocalistului trupei Poarta3, lasa te prietenas de muzica si hraneste ti „canii” :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax