Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Ultim omagiu la Cercul Militar din Alba Iulia, pentru Răzvan Moldovan, tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de elicopter

Publicat

razvan moldovan Sicriul cu trupul neînsufleţit al căpitanului Răzvan Moldovan, decedat în accidentul de elicopter din judeţul Sibiu, a fost adus duminică după-amiaza la Cercul Militar din Alba Iulia, unde apropiaţii, cei care l-au cunoscut, dar şi ceilalţi albaiulieni pot aduce un ultim omagiu tânărului care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni militare. Înmormântarea va avea loc marţi, 25 noiembrie, la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, de la ora 11.00.

Duminică după-amiaza, în memoria militarului a fost oficiată şi o slujbă religioasă, de către preotul Emil Jurcan şi doi preoţi de la Cercul Militar. Sicriul a fost dus la Alba Iulia de la Sibiu, în jurul orei 16.30, cu un camion militar.

La Cercul Militar au fost prezenţi, duminică, membrii familiei: soţia – Georgiana, fratele – Bogdan, părinţii, prieteni, apropiaţi şi cadre militare.

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUȘIT: Ceremonie militară la Sibiu. Căpitanul Răzvan Moldovan va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

Căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan avea 29 de ani, fiind originar din Alba Iulia. A absolvit Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia în promoţia 2005. Era căsătorit de un an.

Cunoscuţii şi foştii profesori ai tânărului au avut numai cuvinte de laudă despre acesta şi spun că era unul dintre cei cu care se mândreau, pentru că a reuşit să îşi urmeze vocaţia şi cariera militară.

Opt persoane, printre care şi tânărul de 29 de ani din Alba Iulia, şi-au pierdut viaţa vineri dimineaţa după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în zona localităţii Mălâncrav, la limita judeţelor Sibiu şi Mureş. Potrivit unor martori, aparatul de zbor ar fi luat foc în aer. La bordul elicopterului tip Puma SOCAT se aflau zece persoane, două fiind rănite.

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUŞIT: Răzvan Moldovan, tânărul din Alba Iulia decedat în accidentul de la Sibiu, era pilot la Flotila 71 din Câmpia Turzii

Elicopterul militar care s-a prăbuşit vineri, în jurul orei 10.50, într-o zonă împădurită, în apropiere de Stejăriş, aflată între localităţile Laslea, Mălâncrav şi Iacobeni din judeţul Sibiu, aparţinea Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii.

Opt militari din aparatul de zbor au murit, iar cei doi supravieţuitori au fost preluaţi de un elicopter SMURD şi duşi iniţial la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, de unde au fost transferaţi la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dana

    luni, 24.11.2014 at 02:09

    Iulia mi se rupe sufletul cand stiu cat suferiti,nu stiu cum are Giorgiana putere sa reziste

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax