Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un nou PROTEST la Alba Iulia, împotriva grațierii și amnistiei. Peste 200 de persoane, în marş pe străzile din oraş

Publicat

4 Un nou protest împotriva proiectelor privind graţierea şi modificarea Codului Penal s-a desfăşurat duminică, după ora 18.00, la Alba Iulia. Peste 100 de persoane s-au adunat din nou în apropierea sediului Prefecturii Alba, de unde au pornit spre Bulevardul Transilvaniei.

În faţa sediului Instituţiei Prefectului, protestatarii au scandat “Jos corupţia!”, “Nu amnistiei!”, “Nu graţierii!”, “Am ieşit din casă, fiindcă ne pasă”, DNA să vină să vă ia, “România-i pentru toţi, nu e ţară pentru hoţi!”, „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta!”, „Jos Ciorbea”.

Pe pancarte, manifestanţii au afişat mesaje ca “Uniţi, suntem puternici”, “Reformă în CNA”, Transparenţă în Parlament”, “Legea-i una pentru toţi”, “Vă vedem”, “Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

YouTube video

 

YouTube video

De la Prefectură, oamenii au pornit într-un marş, pe traseul Calea Moţilor – strada Nicolae Bălcescu – strada Decebal – strada Mihai Viteazul – Bulevardul Transilvaniei.

Pe parcursul manifestaţiei, s-au strâns peste 200 de participanţi.

YouTube video

În dreptul sediului Primăriei, manifestanţilor li s-a alăturat şi viceprimarul Gabriel Pleşa.

YouTube video

UPDATE: În jurul orei 19.30, protestatarii au ajuns pe Bulevardul Transilvaniei, în dreptul Monumentului Eroilor Revoluţiei. Au scandat, în continuare, „Jos parlamentarii corupţi!”, „Vă vedem şi nu vă graţiem!”, „Vrem transparenţă, nu indiferenţă!”, Nu puteţi minţi, până suntem vii!”, „Dragnea nu uita, Alba Iulia nu e a ta!”.

Manifestarea s-a desfăşurat paşnic, nefiind perturbată circulaţia.

Mitingul a fost anunţat pe Facebook, evenimente similare fiind organizate la Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Satu Mare, Târgu Jiu, Teleorman, Turda, Vâlcea.

Citește și FOTO-VIDEO: PROTEST la Alba Iulia, împotriva graţierii şi amnistiei. Miting la Bucureşti, cu 28.000 de oameni. Alte manifestaţii, în ţară

Reamintim faptul că luni, 30 ianuarie, Ministerul Justiției organizează o dezbatere publică privind proiectele de ordonanță de urgență care vizează grațierea și modificarea codurilor penale.

Citește și: Ministerul Justiției organizează o dezbatere publică despre ordonanțele de grațiere și de modificare a codurilor penale

Sâmbătă seara, ministrul Justiției, Florin Iordache a dat asigurări că în urma aplicării ordonanțelor privind grațierea și modificarea codurilor penale nu vor ieși din închisoare criminalii și violatorii peste 60 de ani, precizând că vor exista și măsuri complementare, inclusiv pentru reinserția celor care vor fi eliberați.

Citește și Ministrul Justiției: Criminalii și violatorii peste 60 de ani nu vor ieși din închisoare prin ordonanță. Anul acesta va începe construcția a două penitenciare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Rika fara frica

    duminică, 29.01.2017 at 19:26

    Iar p*******a iasa in strada pentru ce ? sa vedem cat de p*****i si manipulati is !?!

    numa P*****i si PNL-işti is la miting a si SRI-iști

    • Indro Montanelli

      luni, 30.01.2017 at 02:21

      aia-i tata ce inteligent esti! „Intr-o tara ca a noastra, dispretul trebuie impartit cu zgarcenie, pentru ca foarte multi au nevoie de el”

  2. Rika fara frica

    duminică, 29.01.2017 at 19:49

    SRI si Klaus Iohannis inpreuna cu Traian Basescu fac manevre ca in 89 cand o fost omort Ceausescu !

    Vor sa puna iar mana pe putere si sa scape de puscarie si sa ii bage pe cei nevinovati sa nu iii deranjeze.

    Se vede clar ca la Mircea Hava ii frica ca va fi anchetat de coruptie la fel ca la Klaus Iohannis si Dacian Cioloş si scot pe oameni lor in strada si manipuleaza sa pice guvernul sa pune iar mana hotii pe guvern sa fure si sa va taine din salari !

    Jos Klaus Iohannis ! Hava nu uita ca va veni si vremea ta !

  3. Kipi

    luni, 30.01.2017 at 10:04

    ”Rika” ce post ai in PSD ?

    1. Ai cumva o condamnare si vrei sa scapi de ea cu ajutorul lui ”DRACnea” ?
    2.Lumea iasă in strada ca sa nu fim conduși de un cretin care își pune neamurile peste tot.
    3.Ai dreptate la mine la ușa a fost Hava, Ciolos, Basescu si SRI sa ma scoata in strada:))

  4. vai de capu' nostru

    luni, 30.01.2017 at 10:26

    RIKAAAAAAAA …. vai de capu’ tau….

  5. eu

    luni, 30.01.2017 at 10:52

    Buna ziua. Doamne, oare cei care va duceti in strada si nu aveti treab aacasa stiti macar pentru ce mergeti. Cum va permiteti sa ignorati restul oamenilor cu drept de vot care si-au dorit altceva decat mizeria celor care au fost. Am iesit noi in strada pt porcariile si bataia de joc la care am fost supusi? De de nu iesiti in strada ca nu sunt locuri de parcare, ca e plin de gropi, ca e scumpa mancarea, ca platim mc de apa cel mai scump? Sunteti caraghiosi, chiar nu va uitati la voi, nici macar nu va pasa , ati iesit pentru ca ati fost trimisi, eu care am familie, care trebuie sa muncesc sa le asigur un trai bun celor apropiati mie nu sunt acolo , dar voi se pare ca ati fost stimulati… Pacat ca faceti lucruri care nu au sens si pe care nu le intelegeti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax