Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Valerie Cioloş, soţia premierului României, pe scenă la Alba Iulia. A participat la Gala Micului Prinţ, un eveniment pentru comunitate

Publicat


IMG_9738Copiii de la opt grădinițe din oraș au făcut deliciul publicului prezent la Casa de Cultură a Studenților, joi, la „Gala Micului Prinț”, printr-un spectacolul de sărbători, ”Copilăria la Porțile Cetății”. În cadrul evenimentului au fost premiați cu diplome oamenii de afaceri care se implică activ în viața comunității și în decursul anilor au făcut mai multe donații pentru îmbunătățirea de diferitelor servicii sociale. Finalul evenimentului a avut-o în centrul atenției pe Valerie Cioloș, soția premierului României, care a oferit un mic concert și a uimit publicul cu vocea sa.

Atmosfera de sărbătoare a intrat în suflerele oamenilor joi, când la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia a avut loc un spectacol oferit de opt grădinițe. Au urcat pe scenă pentru a susține diferite momente specifie lunii decembrie preșcolarii de la: Grădinița cu Program Prelungit nr. 16 Alba Iulia; Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” Alba Iulia; Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 Alba Iulia; Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr.12 Alba Iulia; Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba Iulia; Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie”; Grădinița cu Program Prelungit nr. 11; Grădinița cu Program Prelungit nr 16.

Înainte de spectacol, organizatorii evenimentului „Gala Micului Prinț” au premiat oamenii de afaceri care s-au impicat în viața comunității. Momentul final al galei a fost susținut de Valerie Cioloș, soţia premierului României, printr-un moment muzical. Ea a declarat că este emoționată și în același timp încântată de ceea ce se întâmplă la Alba Iulia.

Felicitări pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionată că îmi uşuraţi foarte mult munca. Ştiţi, a fi soţia unui domn cu funcţie nu este ceva care să ştii de la naştere, înveţi pe parcurs şi e efectiv mult, mult de învăţat. Mă bucur să văd că aici nu aşteptaţi guvernul să vă rezolvaţi toate problemele, că aţi înţeles că fiecare avem putere în mâna noastră, avem ceva aici şi putem face, prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul faţă de minciună, când alegem să fim corecţi, avem putere enormă. Şi asta o să fie schimbarea, nu altceva. Aşa că vă mulţumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l daţi şi speranţe că se poate face ceva oriunde suntem. Mulțumesc foarte mult. Mă simt copil din această comunitate, Alba Iulia”, a declarat Valerie Cioloş-Villemin.

AICI, mai multe detalii despre proiectul pentru comunitate.