Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Zilele Oraşului Alba Iulia. Cheful de distracţie a fost deschis de concertul Elenei Gheorghe şi al trupei Taxi. Vezi atmosfera din prima seară

Publicat

YouTube video

Programul primei zile de sărbătorire a oraşului Alba Iulia din acest an a rezervat iubitorilor de muzică live două concerte cu artişti cunoscuţi ai momentului: Elena Gheorghe & Band şi trupa Taxi. Două momente pentru gusturi diferite însă cu acelaşi efect asupra celor prezenţi în număr foarte mare în Piaţa Cetăţii.

Oameni de toate vârstele au dansat şi au cântat alături de celebrii artişti români. Cheful de distracţie a fost deschis de la ora 21.00, în Piaţa Cetăţii, cu un spectacol în care Elena a prezentat cele mai noi, dar şi cele mai cunoscute hituri. Cântăreaţa i-a provocat la un dans al luminilor, iar albaiulienii şi-au ridicat mâinile şi au „aprins” telefoanele. I-au oferit astfel ocazia să-i fotografieze, pentru a avea o amintire de neuitat de la Alba Iulia.

Seara a fost încheiată de melodiile ritmate cu versuri pline de tâlc ale celor de la „Taxi”. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Kereszi Csongor au inspirat albaiulienii să cânte, să danseze şi să uite, pentru un timp, de grijile vieţii. „Americanofonia”, „Romantica”, „Te iubesc nonstop”, „Cele două cuvinte” au fost câteva dintre hiturile care au antrenat publicul prezent în număr mare în Piaţa Cetăţii.

Vă invităm să vedeţi cum a fost atmosfera la cele două concerte:

Foto-Video: Cosmin NISTOR

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pilu

    sâmbătă, 25.05.2013 at 14:26

    Stiri de ultima ora din Piata, verificata doar din doua surse:
    -Astazi dis-de-dimineata consilierii municipali in frunte cu primarul s-au intrunit intr-o sedinta fulger pentru a aproba suplimentarea fondurilor la zilele orasului. Este vorba de o suma care sa acopere contravaloarea a 30 de masini cu paine proaspata care sa fie distribuita in Piata Cetatii. La asa de mult circ trebuia si paine au hotarat alesii.
    -Dupa reprezentatia de vineri seara acvila spaniolilor si-a luat zborul.A fost gasita abia dimineata pe cladirea Consiliului Judetean protestand vehement. Dorea ca si poaza ei sa fie pusa pe stema judetului. Dupa multe promisiuni cu greu a fost induplecata sa coboare.
    -Printre comerciantii de la zilele orasului un cort special l-au avut si cei de la regia de apa. Vindeau la halba apa colorata adusa de la purjarea conductelor vechi ca fiind bere blonda. Dupa cateva minute toti cei ce consumau licoarea se visau mari exploratori la Polul Nord … magnetic evident. Li se urcase fierul la cap.
    In curand vom reveni si cu imagini, bine-nteles daca ni le trimite-ti d-voastra . Pana atunci pofta buna si distractie placuta !

  2. Pingback: ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Vezi care sunt evenimentele de sâmbătă seară şi duminică | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax