Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Viziuni plastice – 2014”. Expoziţie cu peste 60 de lucrări semnate de artişti din ţară şi de peste hotare, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Publicat

IMG_4335 Expoziția „Viziuni plastice – 2014” a fost prezentată marţi, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Vizitatorii pot admira peste 60 de lucrări de artă (pictură, sculptură sau grafică) realizate de 28 artiști plastici europeni și de peste ocean. 

Lucrările sunt realizate de artiști plastici din: România, Germania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Moldova, Ecuador, Argentina, Canada.

Expoziția a fost deschisă de criticul de artă Oliv Mircea, care a spus că marea majoritate a artiştilor care expun cu această ocazie sunt reprezentativi pentru mediul de creaţie din România.

Lucrările sunt rezultatul unor minitaberele organizate în anul 2014 la Marktrodach (Germania), Petroşani (România) şi Neos Marmaras (Grecia).

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Alba, Fundația Ianza-Art Inter-Cultural și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax