Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zeci de parapantiști din toată țara, reuniți la Rimetea de 1 mai. Au survolat una dintre cele mai frumoase zone din țară

Publicat

Zeci de pasionați ai zborului cu parapanta s-au reunit de 1 mai la Rimetea, în județul Alba.

Aceștia s-au bucurat de o zi superbă într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România și unul dintre cele mai propice pentru zbor.

De altfel, întâlnirea de la 1 mai a devenit o tradiție pentru parapantiști și anunță practic intrarea în sezonul de vară.

VIDEO: Comuna din România care se întreține 100 % din turism se află în Alba. Este în top 10 cele mai frumoase din țară

Atracțiile turistice în Rimetea le reprezintă Cetatea de la Coltești, ce a mai rămas din renumitele mine ale localității și Piatra Secuiului, locul preferat al amatorilor de sport extrem cu parapanta.

Locul este preferat datorită curenților de aer considerați extrem de potriviți pentru zbor. Decolarea se poate face din mai multe puncte, iar diferențele de nivel ating și 250 de metri.

Acest sport are tot mai mulți adepți în România. Au apărut cluburi și școli pentru pasionații lui. Echipamentele costă câteva mii de euro, dar, spun parapantiștii, experiența merită din plin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax