Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zi neagră pe șoselele din România. Bilanț cumplit: 6 persoane decedate, dintre care doi copii, răniți și accidente în lanț

Publicat

Zi neagră pe șoselele din România. Șase persoane, printre care doi copii și părinții lor, și-au pierdut viața duminică, în câteva ore fatale, pe drumurile din țară. 

Alte două accidente în lanț, în care au fost implicate în total 23 de persoane și 8 autovehicule, au avut loc exact în același loc: pe Autostrada A1, la ieșirea spre sectorul lipsă de la Margina. 

Accident cumplit la Bacău: o întreagă familie și-a pierdut viața

Un accident feroviar cumplit a avut loc duminică la Bacău. Doi copii și părinții lor au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Mama, care se afla la volan, era însărcinată și abia luase permisul.

În urma impactului, tatăl, mama, care era însărcinată în patru luni, și cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 și 11 ani, nu au avut nicio șansă și au murit pe loc.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar mecanicul trenului, care a declarat că mașina nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferată.

Hunedoara: O mașină a spulberat 6 motocicliști: doi au murit și unul este grav rănit

Tot duminică, doi motocicliști au murit și unul a fost grav rănit în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN 68 Hațeg-Caransebeș.

Șoferul mașinii a încercat să depășească o coloană de mașini, moment în care a lovit un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean maghiar.

FOTO VIDEO: Accident extrem de grav în Hunedoara. O mașină a spulberat 6 motocicliști: doi au murit și unul este grav rănit

Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar medicii sunt rezervați.

Două accidente, unul după altul, la Margina

Un accident GRAV s-a produs în lanț, pe Autostrada A1, la Margina. 11 persoane (printre care și un copil) au fost implicate, aflate în 4 autoturisme și un un TIR.

O femeie a fost rănită și a fost dusă la spital.

La câteva ore după accident, la ora 15:40, la câteva sute de metri distanță de primul, s-a produs un al doilea accident.

În accident au fost implicate patru autoturisme, cu 12 persoane, dintre care, 8 adulți și 4 minori.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, o femeie a fost transportată către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și doi minori transportați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, în stare conștientă și cooperantă.

Pe lângă aceste accidente extrem de grave, au mai existat accidente minore, soldate cu răniri ușoare sau cu pagube.

Canicula face drumul mai greu

Există numeroase studii care explorează legătura dintre caniculă și accidente.

S-a demonstrat că există o corelație între temperaturile ridicate și creșterea numărului de accidente rutiere.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor, mai ales celor cu probleme de sănătate, ca în zilele caniculare să evite să conducă după-amiaza, când se ating cele mai ridicate temperaturi.

Căldura excesivă poate afecta capacitatea șoferilor de a se concentra, poate provoca oboseală și iritabilitate, conducând la erori de conducere și la creșterea riscului de accident.

Pe lângă aceasta, infrastructura precară și lipsa de educație a șoferilor reprezintă factori suplimentari de risc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. popa marcel

    duminică, 16.07.2023 at 20:10

    Aici omul cu mina lui isi face rau.Esti cu toata familia in masina si tu nu opresti la calea ferata.Este un lucru elementar, vine trenul si te omoara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax