Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Educatorului sărbătorită la Aiud. Eveniment organizat de primărie pentru cadrele didactice

Publicat

Ziua Educatorului. La Aiud au fost sărbătorite cadrele didactice, cu ocazia Zilei internaționale a educației și a profesorului.

Începând cu anul 1994, UNESCO a stabilit ca data de 5 octombrie a fiecărui an să fie sărbătoarea dedicată celor ce educă și a actului educațional.

Sărbătoarea din acest an subliniază necesitatea de a valorifica cunoștințele, vocea și participarea cadrelor didactice în procesele decizionale din domeniul educației.

Vezi Mesaje de Ziua Învățătorului. Felicitări și urări pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții

”La Aiud, într-o atmosferă festivă și cu recunoștință, am sărbătorit cadrele didactice care modelează viitorul comunității noastre.

Într-o lume în continuă schimbare, rolul educatorilor rămâne esențial, iar munca lor, dăruirea și profesionalismul merită toate aprecierile noastre.

Fie că sunt profesori, învățători sau educatori, toți reprezintă adevărații arhitecți ai lumii.

Prin munca lor, ei influențează și formează viitorul, nu doar prin cunoștințele transmise, ci și prin exemplul și dedicarea lor. Misiunea lor se extinde dincolo de predare, transformându-se în adevărați ghizi și surse de inspirație pentru fiecare copil.

Ne exprimăm recunoștința pentru contribuția valoroasă pe care aceștia o aduc educației copiilor noștri, subliniind încă o dată respectul și susținerea de care aceștia se bucură din partea comunității.

Evenimentul, aflat la a opta ediție, a fost un prilej de celebrare și mulțumire pentru implicarea continuă a dascălilor în viața fiecărui copil din Aiud.

La mulți ani tuturor educatorilor din Aiud și din întreaga lume! Munca voastră este de neprețuit, iar influența pe care o aveți asupra elevilor va rămâne o amprentă pe destinul fiecăruia.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți!”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate