Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Mondială a Educatorului, sărbătorită la Aiud. Peste 200 de profesori au participat la eveniment

Publicat

IMG-20171006-WA0009 Peste 200 de cadre didactice au participat, joi, la un eveniment organizat de Primăria Aiud, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatorului, sărbătorită din anul 1994 sub egida UNESCO.

Primăria municipiului Aiud a organizat în data de 5 octombrie, la Salon Georgia, evenimentul ”Ziua Educatorului”. Au participat peste 200 de cadre didactice din unitățile de învățământ aiudene.

Primarul municipiului, Iulia Adriana Oana Badea le-a urat dascălilor, în numele Primăriei și Consiliului Local al municipiului Aiud, sănătate, putere de muncă și succes în nobila activitate pe care o desfășoară.

„Ziua Mondială a Educatorului ne oferă, în fiecare an, bucuria de a ne întoarce privirile spre oamenii care și-au pus amprenta în mod semnificativ asupra existenței noastre, dascălii noștri”, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax