Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită la Cugir printr-un spectacol omagial

Publicat


Cei 99 de ani de la momentul Marii Unirii de la Alba Iulia au fost sărbătoriți joi seara, la Cugir, printr –un spectacol omagial dedicat momentului solemn.

Spectacolul a avut loc pe scena Casei de Cultură a orașului Cugir, acesta debutând cu intonarea imnului de stat al României, în acordurile tinerilor interpreți ai Fanfarei Casei de Cultură Cugir .

Programul evenimentului a continuat cu un spectacol de cântece și poezii patriotice pregătit de către elevii și preșcolarii de la unitățiile de învățământ din oraș alături de membrii cercurilor artistice aparținând Casei de Cultură Cugir. Aceștia au fost îmbrăcați în costume populare, iar cei prezenți în sală au primit la intrare steaguri tricolore.

„Treceți batalioane române Carpații”, „Noi suntem români”, „Pe – a nostru steag e scris Unire” sau „Transilvanie frumoasă …” au fost câteva din cântecele intepretate de către micii artiști pe scena instituției de cultură din oraș în cinstea Marii Uniri de la 1918 de la Alba Iulia.

Timp de două ore în fața asistenței, au susținut momente artistice membrii Fanfarei de copii ai Casei de Cultură Cugir, membrii cercuriilor artistice de teatru, canto, pian și chitară ai Casei de Cultură Cugir, Grupul folcloric „Mlădițe Cugirene” – ai Școlii Gimnaziale Nr 3 Cugir, Grupul vocal reprezentând elevii ai Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir , Grupul vocal reprezentând elevii ai Școlii Gimnaziale „Iosif Pervain” Cugir , Grupul vocal reprezentând elevii ai Școlii Gimnaziale „Ioan Mihu” Vinerea, Grupul „Anotimpuri” al eleviilor Școlii Gimnaziale Nr 3 Cugir , Grupul Aprentis – al Colegiului Național „David Prodan” Cugir.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment alcăltuit din dansuri sportive demonstrative susținut de către sportivii din cadrul Clubului de dans sportiv „Pro Dance 2007” Cugir.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Un bărbat din Câmpeni a dat în judecată IPJ Alba, după ce a fost amendat că a sunat de două ori la 112. Ce au decis judecătorii

Publicat

sediu ipj

Un bărbat din Câmpeni, care a sunat de două ori la 112 să raporteze că a găsit vegetație uscată arsă pe terenul unui vecin, a fost amendat cu 1.000 de lei, de către agenții constatori, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență. Bărbatul nu a fost de acord cu amenda primită și a acționat în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vlogul unui cătun din Munții Apuseni: Povești despre haiduci, motocicliști germani și o iapă pe nume Londra

Publicat

lae

Într-un cătun din Munții Apuseni, trei bunicuțe s-au apucat de vlogging. De la rețete de cozonac sau tutoriale de vopsit ouă de Paște, cele trei vloggerițe au devenit vedete peste noapte. Dar nu sunt singure, Lae este vecinul Zinei, Liviei și Corneliei și este pasionat de ”storytellying” și ”slangul” din Tecșești.  Lae știe toate poveștile din […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat

tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală. Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: INCENDIU în localitatea Rădești. O stivă cu baloți de luncernă a luat foc

Publicat

radesti

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17.50, la o stivă cu baloți de lucernă în localitatea Rădești. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate