Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Porţilor Deschise la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat

Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” din Cugir a organizat, joi, festivităţi prilejuite de Ziua Porţilor Deschise. De la ora 8.00, au fost primiţi elevii de la Şcoala Nr. 4, pe parcursul zilei fiind întâmpinaţi vizitatorii de la celelalte unităţi de învăţământ din oraş şi împrejurimi.

În sala de cancelarie a liceului, profesorul Ionuţ Iancu le-a adresat elevilor un cuvânt de bun venit şi le-a prezentat o expoziţie de diplome şi aparatură electronică şi mecanică folosită în cadrul colegiului.

Colegiul este vizitat de elevii claselor a VIII-a din Cugir, Vinerea, Şibot şi Sălişte. Elevii de gimnaziu au posibilitatea de a vedea sălile de clasă, laboratoatele de informatică, matematică, istorie şi laboratoarele care cuprind ramura mecanică-electromecanică şi electro, dar şi Atelierul-şcoală, unde sunt efectuate activităţi practice.

În laboratorul de istorie, vizitatorilor le-a fost prezentat un film documentar cu titlul „Piramidele între istorie- matematică”, sub îndrumarea profesoarelor Mihaela Călugăr şi Gabriela Urs.

Evenimentul Ziua Porţilor Deschise este coordonat de directorul Colegiului, Camelia Dumitrean.

Oferta educaţională pentru anul şcolar 2012-2013 la Colegiul Tehnic „Ion D.Lăzărescu” Cugir este de 4 clase cu un număr total de 112 locuri. Specializările oferite sunt cele de mecanică – tehnician proiectant CAD – Proiectare asistată, Electromecanică – tehnician electromecanic, economic – tehnician în activităţi economice, electric – tehnician în instalaţii electrice.Toate clasele au disponibile câte 28 de locuri.

Liceul mai oferă cursuri de şcoală profesională, organizate cu o clasă de a-X-a, altă clasă în regim de cursuri la seral şi una cu frecvenţă redusă, toate cu câte 28 de locuri.

Sorin GIURCAȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cardurile bancare ar putea fi înlocuite cu un nou sistem de plăţi. Care sunt variantele

Publicat

card credit

Cardurile de credit ar urma să fie înlocuite cu alt sistem de plată. Este vorba despre transferuri de bani digitale, prin intermediul telefoanelor inteligente sau al altor dispozitive, fără comisioane sau unele reduse. Cardurile de credit este că nu sunt 100% sigure, fraudele de acest fel fiind dese. De asemenea, deţinătorii de carduri nu sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Miceşti. O maşină a intrat într-un stâlp de la reţeaua electrică. Zeci de locuinţe au rămas fără curent

Publicat

politie

Un accident rutier s-a petrecut marţi seara în Miceşti. Un autoturism a lovit un stâlp de reţea electrică, iar ulterior a întreruptă alimentarea cu energie în mai multe zone din Alba Iulia şi Miceşti. Întreruperi de curent au fost semnalate în zone ca Bulevardul Revoluţiei din Cetate sau Calea Moţilor. Din primele date, un şofer […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a decedat după, prins sub pământ pe un șantier din Benic. Intervenție dificilă, de 6 ore, a pompierilor

Publicat

colaj pompieri

Un accident de muncă a avut loc marți în jurul orei 15.30, în localitatea Benic. Un bărbat care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din localitate a fost prins sub un mal de pământ. Pentru salvarea acestuia au intervenit pompierii din Alba Iulia. UPDATE: ISU Alba a precizat că la ora 20.50, pompierii au reuşit […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis, „aproape hotărât” să declanşeze referendum în ziua votului pentru europarlamentare

Publicat

presedintele klaus iohannis

Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât” să convoace un referendum pe 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare. Acesta susţine că este nevoie de o analiză profundă, una care de altfel a și început la Palatul Cotroceni. „Suntem într-o perioadă foarte importantă în care trebuie să consolidăm ceea ce am câștigat, faptul că […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate