Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Porţilor Deschise la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat

Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” din Cugir a organizat, joi, festivităţi prilejuite de Ziua Porţilor Deschise. De la ora 8.00, au fost primiţi elevii de la Şcoala Nr. 4, pe parcursul zilei fiind întâmpinaţi vizitatorii de la celelalte unităţi de învăţământ din oraş şi împrejurimi.

În sala de cancelarie a liceului, profesorul Ionuţ Iancu le-a adresat elevilor un cuvânt de bun venit şi le-a prezentat o expoziţie de diplome şi aparatură electronică şi mecanică folosită în cadrul colegiului.

Colegiul este vizitat de elevii claselor a VIII-a din Cugir, Vinerea, Şibot şi Sălişte. Elevii de gimnaziu au posibilitatea de a vedea sălile de clasă, laboratoatele de informatică, matematică, istorie şi laboratoarele care cuprind ramura mecanică-electromecanică şi electro, dar şi Atelierul-şcoală, unde sunt efectuate activităţi practice.

În laboratorul de istorie, vizitatorilor le-a fost prezentat un film documentar cu titlul „Piramidele între istorie- matematică”, sub îndrumarea profesoarelor Mihaela Călugăr şi Gabriela Urs.

Evenimentul Ziua Porţilor Deschise este coordonat de directorul Colegiului, Camelia Dumitrean.

Oferta educaţională pentru anul şcolar 2012-2013 la Colegiul Tehnic „Ion D.Lăzărescu” Cugir este de 4 clase cu un număr total de 112 locuri. Specializările oferite sunt cele de mecanică – tehnician proiectant CAD – Proiectare asistată, Electromecanică – tehnician electromecanic, economic – tehnician în activităţi economice, electric – tehnician în instalaţii electrice.Toate clasele au disponibile câte 28 de locuri.

Liceul mai oferă cursuri de şcoală profesională, organizate cu o clasă de a-X-a, altă clasă în regim de cursuri la seral şi una cu frecvenţă redusă, toate cu câte 28 de locuri.

Sorin GIURCAȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Angajări MApN: Peste 100 de posturi scoase la concurs. Care sunt pozițiile vizate

Publicat

armata militari

Ministerul Apărării Naționale anunță demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevăzute în baza strategiei de dezvoltare și relansare a Institutului, aprobată de la începutul acestui an de ministrul apărării naționale, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare meteo: Ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină până la ora 23.00. Zonele vizate

Publicat

furtuna alba

Administrația Națională de Meteorologie informează că sâmbătă vor fi condiții de vreme rea în mai multe zone din țară. De la ora 13.00 până la ora 23.00, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Astfel de fenomene se vor semnala […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Piaţa Artiştilor la Alba Iulia. Alte patru trăsuri de epocă vor fi amplasate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

trasuri amplasament cetate

În Cetatea Alba Carolina, în apropierea noului „pod de sticlă” ar urma să fie amenajată o nouă zonă de interes turistic. Vor fi amplasate noi tonete-trăsuri la care albaiulienii şi turiştii vor găsi suveniruri, obiecte de artizanat şi de artă, locaţia devenind o „piaţă a artiştilor”. Proiectul de aprobare a documentaţiei de urbanism intră la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Star Assembly Sebeș: Peste două milioane de cutii de viteză 9G-Tronic, fabricate în România (P)

Publicat

hala daimler

Star Assembly, subsidiara de la Sebeș a concernului german Daimler, a atins un prag remarcabil în istoria transmisiei 9G-Tronic în România: peste 2.000.000 de unități de la startul producției. Fiind prima cutie automată în nouă trepte din lume, 9G-Tronic a fost lansată în anul 2013 în Germania și este produsă oficial în România din 2016, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate