Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Porţilor Deschise la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat

Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” din Cugir a organizat, joi, festivităţi prilejuite de Ziua Porţilor Deschise. De la ora 8.00, au fost primiţi elevii de la Şcoala Nr. 4, pe parcursul zilei fiind întâmpinaţi vizitatorii de la celelalte unităţi de învăţământ din oraş şi împrejurimi.

În sala de cancelarie a liceului, profesorul Ionuţ Iancu le-a adresat elevilor un cuvânt de bun venit şi le-a prezentat o expoziţie de diplome şi aparatură electronică şi mecanică folosită în cadrul colegiului.

Colegiul este vizitat de elevii claselor a VIII-a din Cugir, Vinerea, Şibot şi Sălişte. Elevii de gimnaziu au posibilitatea de a vedea sălile de clasă, laboratoatele de informatică, matematică, istorie şi laboratoarele care cuprind ramura mecanică-electromecanică şi electro, dar şi Atelierul-şcoală, unde sunt efectuate activităţi practice.

În laboratorul de istorie, vizitatorilor le-a fost prezentat un film documentar cu titlul „Piramidele între istorie- matematică”, sub îndrumarea profesoarelor Mihaela Călugăr şi Gabriela Urs.

Evenimentul Ziua Porţilor Deschise este coordonat de directorul Colegiului, Camelia Dumitrean.

Oferta educaţională pentru anul şcolar 2012-2013 la Colegiul Tehnic „Ion D.Lăzărescu” Cugir este de 4 clase cu un număr total de 112 locuri. Specializările oferite sunt cele de mecanică – tehnician proiectant CAD – Proiectare asistată, Electromecanică – tehnician electromecanic, economic – tehnician în activităţi economice, electric – tehnician în instalaţii electrice.Toate clasele au disponibile câte 28 de locuri.

Liceul mai oferă cursuri de şcoală profesională, organizate cu o clasă de a-X-a, altă clasă în regim de cursuri la seral şi una cu frecvenţă redusă, toate cu câte 28 de locuri.

Sorin GIURCA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax