Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Târgul de Paşte de la Aiud: Banii obţinuţi din vânzarea produselor vor fi folosiţi pentru dezvoltarea proiectelor Asociației Caritabile „Maria Agapia”

Publicat

O asociație caritabilă din Aiud a organizat primul târg pentru strângerea de fonduri menite să susțină proiecte de caritate în municipiul de pe Mureș. Jucării de pluș, felicitări pentru sărbătorile pascale și zile onomastice, cercei, șiraguri de mărgele, ouă multicolore, puișori ornamentali din pluș și alte materiale având toate mărimile, vaze de flori și ornamente pentru masa de Paște, chiar și obiecte de îmbrăcăminte au putut fi cumpărate astăzi, 20 aprilie, la Aiud la prețuri simbolice în cadrul târgului.

În organizarea Asociației Caritabile „Maria Agapia”, la Aiud a avut loc prima acțiune de strângere de fonduri organizată în acest an. Ca de fiecare dată în perioada premergătoarea a sărbătorilot pascale, târgul a avut loc la Aiud iar acum  a juns la cea de a douăsprezecea ediție. Acesta are drept scop strângerea unor sume de bani menite susținerii poiectelor dezvoltatea de această asociație.

Potrivit declaraților făcute de Adriana Câmpean, președinta asociației „Maria Agapia”, în majoritatea lor lucrurile vândute sunt confecționate de către membrele asociației și copiii școlilor din municipiul Aiud.

„Este un târg ce a devenit tradițional, la fel ca și celelalte activități pe care asociația noastră le desfășoară. Lucrurile pe care le expunem spre vânzare sunt confecționate de membrele noastre și de copiii școlilor din Aiud, copii care, o parte dintre ei sunt chiar beneficiari ai programelor noastre. Fondurile pe care le colectăm în acest mod sunt menite să finanțeze unele acțiuni caritabile pe care le derulăm în acest an” ne-a declarat aceasta.

Adriana Câmpean ne-a mai informat că sumele strânse în acest mod vor fi folosite pentru premierea elevilor olimpici ai municipiului Aiud, premiere care se va face în cadru festiv pe data de 1 iunie, iar o altă parte din sume vor completa pachetele ce vor fi date drept cadou de Paște celor 15 familii nevoiașe pe care asociație le are în grijă. În plus de acestea, potrivit Adrianei Câmpean, doi copii suferinzi vor beneficia de suport medical și un tânăr elev va fi susținut în cursul acestui an școlar pentru a frecvanta și a se antrena la școala sportivă cu program de gimnastică din Deva.

Dorel Lazăr

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax