Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO|VIDEO Tentativă de omor în Alba Iulia: Tânăr înjunghiat în abdomen de iubită. Fata a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore

Publicat

YouTube video

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din județul Mureș a ajuns în spital marți seară după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în partea stângă a abdomenului, de către iubita sa, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia. Agresoarea a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, urmând a fi prezentată procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

UPDATE: Tribunalul Alba a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a tinerei şi a dispus măsura controlului judiciar. Astfel, va fi cercetată în libertate, însă va trebui să respecte unele condiţii, printre care să anunţe autorităţile de cercetare penală dacă îşi schimbă domiciliul, să nu părăsească teritoriul ţării. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Din primele informații, incidentul s-a petrecut într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate din Alba Iulia, unde cei doi tineri locuiau împreună cu chirie. Potrivit unor surse, aceștia obișnuiau să se certe destul de des în ultima perioadă. Scandalul de marți seară ar fi izbucnit din motive de gelozie, ceea ce a determinat-o pe tânără să pună mâna pe un cuțit.

După ce a fost înjunghiat, tânărul ar fi încercat să scape și a fugit, însă s-a oprit în fața blocului, moment în care fata a sunat la 112, pentru a chema o ambulanță. Rănitul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au decis să îl opereze pe loc. În prezent acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Tânăra care l-a înjunghiat pe iubitul său în abdomen este Maria Francisca Molnar, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, absolventă a Liceului Sportiv din Alba Iulia și a fost atletă la Clubul Sportiv Unirea.

Potrivit IPJ Alba, tânăra locuia împreună cu iubitul ei, B.S., în vârstă de 24 de ani. Marți seara , pe fondul unei neînțelegeri, l-a înjunghiat în zona hemitoracică. Ea a sunat la 112, o ambulanță s-a deplasat la fața locului pentru a-l transporta la spital, unde el a suferit o intervenție chirurgicală.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, în centrul de arest al IPJ Alba.

În acest caz, poliția s-a sesizat pentru tentativă de omor însă și-a declinat competența pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă o pedeapsă de cel puțin 4 ani de închisoare.

Comunicatul IPJ Alba, transmis în 12 februarie, ora 12.50:

La data de 11.02.2014, orele 23:27, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către M.M.F., o tânără în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în timp ce se afla în apartamentul în care locuieşte împreună cu concubinul său B.S., de 24 de ani, din comuna Zau de Câmpie, judeţul Mureş, l-a tăiat pe acesta cu un cuţit în zona toracică.

Victima, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a stabilit că fapta lui M.M.F. ar putea întruni elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, motiv pentru care dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru competentă soluţionare.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută de către organele de cercetare penală ale poliţie judiciare şi a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspecta M.M.F. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

Tânăra a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

FOTO: Cristina NICOLA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. loli

    miercuri, 12.02.2014 at 16:22

    e asa micuta si firava….nu te-ai fi gandit vreodata….

  2. Raul sefu Romaniei

    joi, 13.02.2014 at 07:44

    daca nu primeste ***** cat vrea da cu lama fata :))
    daca nu vrei si tu o lama , dai o **** :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax