Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: FRANȚA este noua CAMPIOANĂ MONDIALĂ. Cocoșii Galici au câștigat finala împotriva Croației cu scorul de 4-2

Publicat

Noua Campioană Mondială a lumii la fotbal este Franța. Victorie fenomenală a albaștrilor  în finala jucată împotriva Croației. Patru goluri au marcat francezii în poarta adversă și au dominat meciul de la început până la sfârșit.

Ultimul Act al Cupei Mondiale din Rusia 2018 a avut loc la Moscova. Franța a zdrobit cu scorul de 4 la 2 echipa Croației.

Tânara echipă franceză, generația de aur de dupa generația lui Zidane a dominat meciul de la început până la sfârșit.

Primul gol al meciului a venit în minutul 18 după o acțiune superbă a lui Antoine Griezmann, iar Mario Mandžukić respinde în propria poartă.

Nouă minute mai târziu Croația reintra în joc prin egalarea lui Ivan Perišić.

Bucuria croaților urma să fie întreruptă de Antoine Griezmann care după un henț a lui Ivan Perišić în careu transformă perfect un penalty în minutul 38.

După pauză îm minutul 59 Paul Pogba lovește fulgerător în poarta Vătrenilor  iar francezii conduceau cu 3-1.

Șase minute mai târziu, cel mai tânăr jucător al Franței, Kylian Mbappé dă lovitura de grație Croației și scorul părea să fie bătut în cuie.

Ultimul gol al meciului urma să vină din partea Croației printr-o greșeală fenomenală a portarului francez, transformată cu sânge rece de Mario Mandžukić , dar  vătrenii nu au mai avut putere pentru a aduce egalarea.

În minutul 95 arbitrul argentinian fluieră finalul ultimului act al Campionatului Mondial 2018 și echipa franceză iese câștigătoare cu scorul de 4-2.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 15.07.2018 at 21:59

    Au castigat, dar nu ca o mare campioana. Pacat de Croatia si Belgia care au aratat mult mai mult.Asa-i cand mai ai si un pic de noroc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax