Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fratele secretarului general PSD Paul Stănescu, Alexandru Stănescu, a demisionat din funcția de vicepreședinte al ANRE

Publicat

Fratele secretarului general PSD Paul Stănescu, Alexandru Stănescu, a demisionat miercuri din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), unde fusese numit la sfârșitul anului trecut, potrivit unui comunicat de presă.

Numirea lui Stănescu a fost una controversată pentru că el nu are nici o legătură cu domeniul energiei, ci s-a remarcat cu afaceri în agricultură.

Fost deputat în legislatura trecută, Stănescu a fost vicepreședinte la Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților. Numirea sa a fost motivată în interiorul PSD prin faptul că ”avea nevoie să fie undeva”.

Vezi și: Șeful ANRE, tăcut în scandalul facturilor la energie. Bugetarul Dumitru Chiriță are 12000 de euro pe lună și nu simte scumpirile

PSD ar urma să-l propună în locul lui Stănescu pe Iulian Iancu, un alt personaj controversat. Iulian Iancu, fost președinte al comisiei pentru industrie și servicii din Camera Deputaților, a fost unul dintre oamenii-cheie din PSD care au instrumentat modificarea legislației ce a avut ca rezultat plecarea companiei americane ExxonMobil din România.

Sursă: G4Media.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 02.03.2022 at 16:53

    Se vede că a venit PSD-ul la putere. Au început numirile de agricultori, meseriaşi, şomeri şi tot felul de necalificaţi în funcţii cheie cu salarii colosale. Ce să faci dacă ţara asta este sortită să fie condusă din umbră de o mâna de securişti avizi de putere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax