Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Friendship Challenge 2023, la Alba Iulia. Peste 100 de provocări pentru echipele din competiție. Detalii despre înscrieri

Publicat

Duminică, 17 septembrie, la Alba Iulia se desfășoară a cincea ediție a competiției pe echipe – Friendship Challenge. O experiență unică, distractivă dar și educativă, evenimentul se adresează tinerilor.

Aceștia vor primi peste 100 de provocări, prin care au șansa să interacționeze cu comunitatea locală.

Evenimentul este organizat de Asociația Emanoil.

”Prin voluntarii implicați, ingeniozitatea cu care sunt construite provocările, modul de constituire al echipelor dar și modul atent gândit prin care se cere ca participanții să interacționeaze cu obiectivele competiției, transformă simpli trecători în persoane importante și însuflețește principalele repere ale Municipiului Alba Iulia”, precizează organizatorii.

Friendship Challenge 2023 – peste 100 de provocări

Timp de 3 ore, participanții, constituiți în echipe de câte 6 membri, au de rezolvat, pe raza municipiului Alba Iulia, aproximativ 130 de provocări al căror scop este scoaterea din zona de confort și conectarea cu comunitatea locală.

De la profesori, părinți, preoți, agenți de poliție, vedete, turiști străini, persoane politice, brand-uri sau companii locale ori simpli cetățeni de rând, toți vor colabora pentru construirea unei experiențe deosebite, atât pentru participanți cât și pentru cei cu care aceștia interacționează.

În anul precedent, această aventură a adunat peste 270 de participanți cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani și a însemnat implicarea a peste 50 de voluntari.

YouTube video

În acest an, Friendship Challenge se anunță a fi cel puțin la fel de provocator ca și anul trecut, potrivit organizatorilor.

Câteva dintre provocările de anul trecut: călărirea unei oi vii, aducerea unui director de școală la finalul competiției, intonarea Imnului României în Cetatea Istorică Alba Carolina, macarena pe culoarea verde la semafor, tragerea clopotelor unei biserici, îmbrățișarea de grup cu un polițist, dansarea unui vals cu o persoană necunoscută, găsirea unei persoane cu numărul 46 la papuc.

Friendship Challenge 2023: înscrieri

Există două categorii la care se pot înscrie tinerii. Categoria ”Experience” pentru tinerii care au împlinit 13 ani și categoria ”Competition” la care se pot înscrie doar tinerii care au 14 ani împliniți. Aici, formularul de înscriere.

Friendship Challenge este organizat de către Asociația Emanoil în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Alba Iulia / Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei și în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Județean de Poliție Alba, Crucea Roșie Română Filiala Alba și alți parteneri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax