Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Funcţii câştigate de PNL Alba la Bucureşti. Vezi cine este secretar de stat sau consilier la minister

Publicat

Liberalii din Alba au reuşit să obţină o serie de funcţii în ministere sau companii de stat, la Bucureşti. În urma negocierilor politice, albaiulienii Nicolae Popa, Ştefan Cozmeanu, Mihai Nicuşor şi Tiberiu Bărbuleţiu au câştigat de pe urma recomandărilor oferite atât de experienţa profesională, cât şi poziţia în partid. Dacă despre numirile lui Mihai Nicuşor la societăţile ROMARM de la Cugir şi Tiberiu Bărbuleţiu la Ministerul Transporturilor am mai scris, acum suntem în măsură să vă prezentăm alte date despre funcţii în care vor ajunge şi alţi albaiulieni.

Nicolae Popa urmează să fie numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii, responsabil pe zona Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Nicolae Popa (59 de ani) este căsătorit, are doi copii şi este de profesie economist. A fost deputat în legislaţia 1996-2000 şi 2004-2008, din 2009 fiind auditor public extern. A îndeplinit funcţii politice la PDSR, Apr; PC şi PNL. A activat la mai multe societăţi: Trust DAS, „Holding” Alba, AGRAS, „Garanti Consult” (consultanţă în proiecte cu finanţare europeană în agricultură).

Ştefan Cozmeanu este în funcţia de consilier al ministrului Economiei şi în Consiliul de Administraţie la „Romgaz”. A fost director al Sucursalei de Distribuţie de Gaze Alba şi preşedintele al Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).

Mihai Nicuşor – fost preşedinte CA la ROMARM – este în Consiliul de Administraţie la ROMARM şi administrator special la Fabrica de Arme şi UM Cugir.

Tiberiu Bărbuleţiu – fost europarlamentar – este secretar general la Ministerul Transporturilor.

Mai multe informaţii despre numirile albaiulienilor la Bucureşti puteţi vedea în emisiunea „Testul de sinceritate” Alba24, cu Teodor Atanasiu, de luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. MURI

    duminică, 24.06.2012 at 23:59

    Nicolae Popa,merita aceasta functie.Este cel mai bun politician si de asemenea,parlamentar

    • Dumi

      miercuri, 27.06.2012 at 08:25

      Nu mai e parlamentar de 4 ani.

  2. Almos

    luni, 25.06.2012 at 01:07

    Domnul Popa lucreaza in prezent la CURTEA DE CONTURI ALBA, oare nu stiti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax