Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Furt de bunuri şi combustibil de peste 3.500 lei, la o benzinărie din Miraslău

Publicat

Într-o singură noapte, doi tineri au reușit să fure 150 de litri de motorină, o stație de emisie-recepție și mai multe recipiente din metal și plastic, de la o benzinărie din Miraslău, prejudiciul cauzat de aceștia ajungând la 3.550 de lei. Polițiștii i-au identificat, miercuri, pe cei doi autori ai furturilor.

Oamenii legii au descoperit că un tânăr de 25 de ani, din Turda, împreună cu un tânăr de 21 de ani din comuna Unirea au reușit, în noaptea de 8 spre 9 august, să sustragă mai multe bunuri de la  o stație de carburanți din Miraslău și 150 de litri și o stație de emisie-recepție de la un camion aflat în parcarea benzinăriei.

În momentul de față, cei doi suspecți sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili întreaga activitate infracțională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax