Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Furt de struguri din ferme viticole la Cenade şi Jidvei. 15 persoane, printre care şi minori, prinse în flagrant

Publicat

Poliţiştii din Valea Lungă şi Jidvei au organizat, luni, o acţiune pentru prevenirea furturilor în cadrul căreia au prins în flagrant 15 persoane care încercau să sustragă struguri din ferme viticole. Prejudiciul a fost recuperat, iar oamenii s-au ales cu dosar penal.

Luni, la ora 16.55, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei – Secţia 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timpul desfășurării unor activități privind prevenirea furturilor pe raza comunei, au prins în flagrant 12 persoane, cu  vârste cuprinse între 15 ani și 61 de ani, toți din comuna Jidvei, în timp ce sustrăgeau struguri dintr-o fermă viticolă de pe raza localității Jidvei.

Tot luni, la ora 17.25, poliţiştii Postului de Poliție Valea Lungă – Secția 5 Poliție Rurală Blaj, în timpul desfășurării unor activități privind prevenirea sustragerilor  de produse agricole din câmp, au prins în flagrant două persoane, P.N. de 52 de ani și P.O. de 42 de ani, soț și soție, din localitatea Valea Lungă, județul Alba, în timp ce sustrăgeau struguri dintr-o fermă viticolă de pe raza comunei Cenade.

Prejudiciul a fost recuperat în ambele cazuri și predat părților vătămate, iar, faţă de persoanele prinse în flagrant, au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Citeşte mai mult despre cazurile de furturi din ferme viticole aici.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax