Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fost ministru al Economiei: ”Guvernul va mări taxele și impozitele. Ce vor să facă domnii Ciolacu și Ciucă este crimă economică”

Publicat

Criza economică din prezent este ”o furtună aproape perfectă”, a declarat vicepreședintele USR Claudiu Năsui.

”Cu toată proprietatea cuvintelor folosite, ce vor să facă domnii Ciolacu și Ciucă este crimă economică. Să nu credeți că nu au de ales” a spus Năsui.

Citește și Amânarea ratelor la bănci pentru 9 luni, sprijin de 700 de lei pentru unii pensionari. Noi măsuri anunțate de premierul Ciucă

Fostul ministru al Economiei crede că Guvernul va mări taxele și impozitele, mergând astfel ”direct în buzunarul românilor”.

Claudiu Năsui a declarat despre inflație că este o furtună aproape perfectă.

”Eu am spus că inflația va ajunge la 15% anul acesta și asta o ziceam în decembrie, când BNR-ul zicea că nu depășim cele două cifre” a spus acesta, potrivit RFI.

Vezi: Încă o categorie de angajați va beneficia de scutire de impozit la salarii. Legea a fost promulgată

Unii experți atrag atenția că majorarea unor impozite nu mai poate fi exclusă.

”Populația e sărăcită. Prețurile explodează. Deja ne permitem să cumpărăm mai puțin în fiecare lună. Iar PSD și PNL vor să crească taxele.

Nicio țară din lume nu crește taxele când economia e la marginea prăpastiei.

Cu toată proprietatea cuvintelor folosite, ce vor să facă domnii Ciolacu și Ciucă este crimă economică. Să nu credeți că nu au de ales.

Pot să reducă cheltuielile, dar nu vor să facă asta pentru că atunci le este afectat activul de partid care a tot crescut pe spatele statului.

Guvernul are de ales: fie își restrânge cheltuielile, deci nu le mai crește cu 19% față de anul trecut, fie crește taxele, adică fie noi, românii, o să avem mai puțini bani, fie ei își restrâng puțin organigramele, pensiile speciale, agențiile, PNDL-urile și toate astea”, a spus Claudiu Năsui, într-o postare pe Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax